Turtips 

Med Haukeliseter som utgangspunkt er turmulighetene uendelige både sommer og vinter. Haukeliseter er et naturlig stoppested for deg som liker å vandre fra hytte til hytte, men også perfekt hvis du ønsker å bo fast og gå dagsturer i nærområdet.

Turtips vinter

På tur med turleder

Dersom du ikke føler deg trygg på å legge ut på tur alene, eller rett og slett ønsker godt selskap på turen, kan vi stille med dyktige turledere og guider for både privatpersoner og grupper.

Vi kan formidle turledere for både korte og lengre turer, sommer og vinter. Kontakt oss for mer informasjon om pris og kapasitet.

Meld deg på kurs eller fellestur

I løpet av året arrangeres det en rekke kurs og arrangementer på fjellstuen; kitekurs, skredkurs, vinterkurs, toppturkurs, singel på fjellet, yoga, fjellfestival og mye mer. Se vår kurs -og aktivitetskalenderen her.

Utstyrsleie

Haukeliseter tilbyr et bredt utvalg av turutstyr for utleie. I sommerhalvåret kan du leie kajakk, i tillegg til kanoer og robåter. Om vinteren tilbys det utleie av fjellski, skredutstyr, truger, turpulk og barnepulk, med mer. Se hele utvalget her. ​​​​​​​