mat med utsikt

På Haukeliseters kjøkken er vi opptatt av tradisjonell, norsk mat og lokale leverandører. Vi vil at råvarene i størst mulig grad skal komme fra lokale leverandører for å sikre oss den beste kvaliteten og den korteste reiseveien.

Norsk mattradisjon kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt legger grunnlag for en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme.Haukeliseters kjøkken tilbyr ulike alternativer hva angår ganens tilfredsstillelse, vi har både fjellmenyen vår og en egen treretters middag.

På Haukeliseter har vi også vårt eget bakeri, Bakeri Nansen. Hos oss får du alltid servert ferskt, hjemmebakt brød til frokost. Vi har også utsalg av brød, boller og påsmurte rundstykker, slik at du kan kjøpe med deg til turen videre. ​​​​​​​

Åpningstider

  • Frokost i to bordsetteringer mellom klokken 07.30 og 10.30. Bordsetting blir tildelt ved innsjekk (gjelder sommeren 2020)
  • Fjellmenyen (à la carte) holder åpent fra klokken 12.00 til 20.00 hver dag, og til 21.00 fredager og lørdager
  • Treretters middag serveres hver fredag og lørdag gjennom hele året, og hver dag i høysesong (sommer og øvrige ferier)
  • Bakeri Nansen holder utsalg i hovedbygget til hverdags, og i Nansenbygget i helger og ferier fra klokken 10.00