VÅRE ROM

FJELLROM

Fjellrommene har eget bad med dusj og toalett i tillegg til oppredde senger. Du trenger altså ikke å ta med eget sengetøy eller sovepose. 

Rommene er ulikt innredet avhengig av hvilken bygning de ligger i.

Antall sengeplasser: enkeltrom, dobbeltrom og familierom med 3-4 sengeplasser

Frokost er alltid inkludert i prisen for fjellrom.

SELVSTELLSROM

Selvstellsrommene er innredet med køyesenger, innlagt vask, spisebord og stoler, i tillegg til minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (men man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår)

Selvstellsrommene har tilgang til dusj og toalett i korridoren. Sengetøty må medbringes av den enkelte gjest eller leies på Haukeliseter. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og femsengerrom.

SOVESAL (MIDLERTIDIG STENGT)

Sovesalen er fint innredet med køyesenger, med plass til 28 personer. Dersom det blir fult lager vi provisoriske sovesaler basert på kreativitet og fleksibilitet. 

Sovesalen er tilknyttet toaletter som har tilgang for rullestolbrukere. 

NANSEN SØR

Nansen Sør ligger i 2. etasje i det gamle Tårnbygget fra 1890 og har en fantastisk utsikt sørover mot Kistenutplatået. Dette rommet har, i tillegg til størrelsen, litt mer luksuriøs innredning enn de øvrige fjellrommene. 

Rommet betegnes også som suiten på Haukeliseter, og er et opplagt rom for brudepar når det arrangeres fjellbryllup her!

Antall sengeplasser: dobbeltrom


KUSKELOFT OG STABBUR

Kuskeloftet og stabburet oser av 1800-tallshistorie med gamle, knirkende tregulv og vegger. 

I likhet med andre ubetjente og selvbetjente DNT-hytter leier du en seng (men ønsker du å reservere hele rommet kan du selvsagt gjøre det).

Alle rommene har mulighet for matlaging med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (men man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten). 

Kuskeloftet og stabburet har tilgang til vann, dusj og toalett i nabobygget. Sengetøy må medbringes av den enkelte gjest eller leies på Haukeliseter. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og sekssengsrom

________________________________________________________________________________________________________

OBS! Ved bestilling av overnatting på selvstellsrom og stabbur: 

Av smittehensyn er har vi midlertidig fjernet kjøkkenutstyr tilhørende disse rommene. Det vil likevel være mulighet for å lage mat, men kjøkkenutstyr må da medbringes av den enkelte gjest. Man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår også.

Videre vil sengetøy legges klart på rommene ved ankomst. Vi anmoder gjester til å bruke dette sengetøyet og ikke bruke sovepose/lakenpose eller eget sengetøy. Ved avreise slipper gjester å vaske ut etter seg selv, dette må vi gjøre. 

Dette betyr dessverre ekstra bemanning og kostnader for oss, og vi håper derfor på forståelse for at vi må legge på et pristillegg på 200 kroner for utvask og leie av sengetøy.