OVERNATTING

På Haukeliseter tilbyr vi overnatting i ulike prisklasser, med forskjellige fasiliteter og standarder. Du kan velge å overnatte i et av våre flotte fjellrom med eget bad og oppredde senger, eller du kan velge en enklere variant på et av våre selvstellsrom. Ønsker du å benytte deg av vårt rimeligste alternativ kan du overnatte i et av stabburene eller på sovesal. Uansett hvor du måtte ønske å tilbringe natten, er du hjertelig velkommen til å spise godt i restauranten vår. 

Velkommen til Haukeliseter og overnatting i flotte omgivelser!
Velkommen til Haukeliseter og overnatting i flotte omgivelser! Foto: Ida Sandberg


​Koronavirus - dette gjør vi

I en tid med smitteverntiltak og restriksjoner gjør vi alt vi kan for at du som gjest skal få et trygt og hyggelig opphold hos oss. Vi følger NHO Reiselivs bransjeveileder, i tillegg til retningslinjer fra Den Norske Turistforeningen og nasjonale myndigheter.

Kort oppsummert er det viktig at du som gjest følger smitterådene, og husker å booke overnatting på forhånd. Vi har stort fokus på renhold, og legger til rette for at gjester skal kunne hold minimum 1 meters avstand i restaurant og fellesområder. 

Av smittehensyn er deler av tilbudet vårt stengt, slik som sovesal, villmarksspa og lekerom. Videre har vi fjernet kjøkkenutstyr for matlaging på selvstellsrom og stabbur, samt at vi nå deler ut sengetøy ved ankomst, og vasker rommet etter deg ved avreise. Dette betyr dessverre at vi må ta et pristillegg på 200 kroner ved booking av disse rommene. 

Les mer om våre tiltak og restriksjoner her