KORONAVIRUS - DETTE GJØR VI

I en tid med smitteverntiltak og restriksjoner gjør vi alt vi kan for at du som gjest skal få et trygt og hyggelig opphold hos oss. Grunnet den ekstraordinære situasjonen med koronaviruset er det viktig at alle som skal besøke oss i tiden fremover er klar over at vi har noe redusert tilbud, hvilke restriksjoner som gjelder og hvordan vi praktiserer smitteverntiltakene. I tillegg må vi be alle besøkende om å sette seg godt inn i smittevernreglene slik at vi sammen kan skape trygge fjellopplevelser. 

Vi følger NHO Reiselivs bransjeveileder, i tillegg til retningslinjer fra Den Norske Turistforeningen og nasjonale myndigheter. 

Fokus på smittevern

Kom på besøk bare hvis du er frisk

Først og fremst er det viktig at du som kommer på besøk er frisk. Dette gjelder både deg som skal overnatte og deg som skal stoppe innom på vei over fjellet, eller er på dagstur. Dersom du har symptomer på koronavirus skal du holde deg hjemme - også ved milde symptomer. 

Husk god håndhygiene

Alle besøkende oppfordres til god håndhygiene og bør minimum bruke håndsprit på vei inn og ut. Det er plassert tilstrekkelig med håndsprit på fjellstuen. 

Hold minimum en meter avstand

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge retningslinjene fra FHI og holde minst en meter avstand til andre gjester som ikke tilhører egen husstand/ eget reisefølge. 

Ikke ta på mer enn nødvendig og bruk eget toalett

Dette gjelder varer, overflater og gjenstander. Videre ber vi om at overnattende gjester bruker toalett på eget rom og ikke fellestoaletter.

Villmarksspa, lekerom og TV-stue stengt

Villmarksspa (badestamp og badstue), i tillegg til lekerom og TV-stue holdes stengt inntil videre. Dette skyldes at det ikke er mulig å overholde en-meters-regelen.

Overnatting

Husk å booke på forhånd

Frem til nå har vi sagt at det alltid er plass hos oss, og er det ikke plass, så lager vi plass. I år må vi innføre begrensninger på hvor mange gjester vi kan ta i mot og ber derfor alle som ønsker å overnatte hos oss om å booke på forhånd

Sovesal stengt

Av smittevernhensyn er sovesalen midlertidig stengt. Det er fremdeles mulig å overnatte på fjellrom, selvstellsrom og stabbur. 

Begrensinger på selvstellsrom og stabbur

På grunn av smittevern er vi nødt til å fjerne kjøkkenutstyr tilhørende disse rommene. Det vil likevel være mulighet for å lage mat, men kjøkkenutstyr må da medbringes av den enkelte gjest. Man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår også.

Videre vil sengetøy legges klart på rommene ved ankomst. Vi anmoder gjester til å bruke dette sengetøyet og ikke bruke sovepose/lakenpose eller eget sengetøy. Ved avreise slipper gjester å vaske ut etter seg selv, dette må vi gjøre

Dette betyr dessverre ekstra bemanning og kostnader for oss, og vi håper derfor på forståelse for at vi må legge på et pristillegg på 200 kroner for utvask og leie av sengetøy. 


.