KORONAVIRUS - DETTE GJØR VI

Sist oppdatert: 4. januar

I en tid med smitteverntiltak og restriksjoner gjør vi alt vi kan for at du som gjest skal få et trygt og hyggelig opphold hos oss. Grunnet den ekstraordinære situasjonen med koronaviruset er det viktig at alle som skal besøke oss i tiden fremover er klar over at vi har redusert tilbud, hvilke restriksjoner som gjelder og hvordan vi praktiserer smitteverntiltakene. I tillegg må vi be alle besøkende om å sette seg godt inn i smittevernreglene slik at vi sammen kan skape trygge fjellopplevelser. 

Redusert tilbud 

Vi følger de nasjonale tiltakene for smittevern. Dette gjelder nå:

Kurs og arrangementer er avlyst eller utsatt

Det er med særdeles tungt hjerte vi har tatt beslutningen om å avlyse eller utsette alle planlagte kurs og arrangementer til og med 18. januar. 

Etter de nye smitteverntiltakene som ble presentert av regjeringen 03/01 ser vi det ikke lenger som mulig å kunne gjennomføre arrangementet som planlagt. Alle påmeldte vil motta en e-post med ytterligere informasjon.

Reduserte åpningstider

Se oversikt over midlertidige åpningstider her

Skjenkeforbud

Vi forholder oss til nasjonalt forbud om skjenking av alkohol på serveringssteder og arrangementer. Det vil derfor ikke være mulig å kjøpe alkohol i vår restaurant. 

Sovesal, villmarksspa, lekerom og TV-stue stengt

Av smittevernhensyn er sovesalen stengt. Det er fremdeles mulig å overnatte på fjellrom, selvstellsrom og stabbur. 

Villmarksspa (badestamp og badstue), i tillegg til lekerom og TV-stue holdes stengt. Dette skyldes at det ikke er mulig å overholde en-meters-regelen.

Begrensinger på selvstellsrom og stabbur

Kjøkkenutstyr vil bli fjernet fra disse rommene. Det er likevel mulig å lage mat, men kjøkkenutstyr må da medbringes av den enkelte gjest. Man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår også.

Videre er det ikke tillatt med eget sengetøy og utvask på disse rommene. Sengetøy legges klart på rommene ved ankomst og vi anmoder gjester om å bruke dette og ikke bruke medbrakt sovepose/sengetøy. 

Dette betyr dessverre ekstra bemanning og kostnader for oss, og vi håper derfor på forståelse for at vi må legge på et pristillegg på 200 kroner for utvask og leie av sengetøy. 

Fokus på smittevern

Vi ber alle besøkende om å sette seg godt inn i smittevernreglene slik at vi sammen kan skape trygge fjellopplevelser. 

Kom på besøk bare hvis du er frisk

Først og fremst er det viktig at du som kommer på besøk er frisk. Dette gjelder både deg som skal overnatte og deg som skal stoppe innom på vei over fjellet, eller er på dagstur. Dersom du har symptomer på koronavirus skal du holde deg hjemme - også ved milde symptomer. 

Husk god håndhygiene

Alle besøkende oppfordres til god håndhygiene og bør minimum bruke håndsprit på vei inn og ut. Det er plassert tilstrekkelig med håndsprit på fjellstuen. 

Bruk minnbind

Vinje kommune anbefalar nå bruk av munnbind i butikkar, buss, drosje, serveringsstader og ellers innandørs der ein ikkje greier å halde 1m avstand til andre som ikkje er husstandsmedlem. 

Hold minimum en meter avstand

Vi oppfordrer alle besøkende til å følge retningslinjene fra FHI og holde minst en meter avstand til andre gjester som ikke tilhører egen husstand/ eget reisefølge. 

Ikke ta på mer enn nødvendig og bruk eget toalett

Dette gjelder varer, overflater og gjenstander. Videre ber vi om at overnattende gjester bruker toalett på eget rom og ikke fellestoaletter.

Registrer kontaktinformasjon for eventuell smittesporing

Alle besøkende oppfordres til å registrere kontaktinformasjon til bruk for eventuell smittesporing. Kontaktinformasjon kan registreres ved å bruke QR-kode tilgjengelig ved inngangene, eller ved å henvende seg i resepsjonen. Alt blir bra igjen!
Alt blir bra igjen! Foto: Håkon Aarthun