Haukeliseter fjellstue søker restaurantsjef

Foto: Fredrik Haaverstad

Haukeliseter fjellstue søker en engasjerende og serviceinnstilt restaurantsjef i fast stilling.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 moh. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Naturen i området er fantastisk for å drive med et aktivt friluftsliv, vinter som sommer. Det er altså gode muligheter for fjellturer året rundt, på ski eller til fots. Andre aktuelle fritidsaktiviteter er kiting, jakt, fiske og kajakkpadling. Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges mest besøkte DNT-hytte.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon.

Alle som jobber her, bor i et fint personalbygg, med eget treningsrom, TV-stue, stort kjøkken og stue. Du vil ha tilgang til kostnadsfritt trådløst internett på hele bruket.

Stillingsbeskrivelse:

Som restaurantsjef jobber du tett og hyppig med gjestekontakt, og er et av Haukeliseters ansikter utad. Du er ansvarlig for Haukeliseters største avdeling som omfatter både restauranten og vårt bakeriutsalg samt renhold. Til din hjelp har du mellom 10 og 25 medarbeidere avhengig av sesong.

Ønskede kvalifikasjoner

Erfaring fra restaurantarbeid og/eller servicebransjen verdsettes høyt, har du i tillegg lederskapserfaring veier dette tungt. En god restaurantsjef på Haukeliseter har evne til effektivt å absorbere store mengder informasjon, kommunisere tydelig og effektivt samt være tilstede for sine medarbeidere. En del administrative oppgaver inngår også i stillingen, i gjennomsnitt en til to dager i uken.

Andre sentrale egenskaper er fleksibilitet, struktur, organisering og høy arbeidskapasitet: Du evner å se hva som bør og må gjøres, og du prioriterer arbeidsoppgavene dine vel. Du er ansvarsbevisst, og klarer å jobbe engasjert og selvstendig når det påkreves men også i tett samarbeid med andre ansatte når situasjonen krever det - og det gjør den ofte.

At gjesten og gjesteopplevelsen står i fokus er en selvfølgelighet for deg, og sammen med dine medarbeidere er dere Haukeliseters ansikt utad!

Det er et krav av man behersker et av de skandinaviske språkene både muntlig og skriftlig, samt engelsk.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en fantastisk arbeidsplass, bolig i kollektiv, storslått natur, perfekt for alle mulige fjellaktiviteter hele året rundt. På Haukeliseter bor, arbeider og lever vi sammen. Dette skaper et samhold man ikke finner mange andre steder.

Arbeidstider: Uke- og helgedager, morgen, dag- og kveldsvakter.

Lønn: Etter avtale

Tiltredelse: snarest i forhold til oppsigelsestid

Søknadsfrist: Snarest, senest 30. juni.

Send søknad, cv og minst to referanser til soknad@haukeliseter.no. Merk søknaden med «Restaurantsjef». Alle søknader vurderes fortløpende. Søknader på engelsk vil ikke bli vurdert.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon om oss.

Ring Ørjan Eikeskog Tronstad, restaurantsjef rundt spørsmål ang. stillingen på tlf.: 475 04 571 eller epost: restaurantsjef@haukeliseter.no

Eller eventuelt andre spørsmål kan rettes til Håkon Aarthun, bestyrer på 481 36 066 eller epost: bestyrer@haukeliseter.no

Foto: Håkon Aarthun