Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Haukeliseter fjellstue søker nye fjellstuemedarbeidere

Foto: Håkon Aarthun

Vi søker flere engasjerte fjellstuemedarbeidere til Haukeliseter fjellstue som kan jobbe fra medio mars og over sommeren. For riktig person finnes gode muligheter for fast stilling etter sommeren.​​​​​​​

Som fjellstuemedarbeider inngår du i det største teamet på Haukeliseter. Du serverer våre gjester i restauranten og står for renhold av fjellstuen. Arbeidsoppgavene er varierte og innebærer at man til tider jobber ut over avdelingsgrensene. Servering av treretters meny, à la carte og bakervarer fra vårt eget bakeri og ansvar for frokostbuffé er eksempler på arbeidsoppgaver man har som fjellstuemedarbeider. Fellesnevneren for alt vi gjør, er at gjestene våre skal få den beste mulige opplevelsen av både fjellstuen og den vakre naturen.


Kvalifikasjoner og egenskaper

For å lykkes og trives med jobben på Haukeliseter er de personlige egenskapene viktige. Du må finne utfordring og glede i å møte gjestene våre, både gjennom å tilby dem god service i servering så vel som å se til at alle rom og lokaler møter gjestenes forventninger. 

Da arbeidet på Haukeliseter er sesongbetont, må du trives både med travle arbeidsdager, samtidig som du liker roligere perioder som krever kreativitet og initiativ. Haukeliseters gjester er her for fjell- og friluftslivsopplevelser, og vi søker derfor en person med interesse for natur og friluftsliv.

Det er svært meritterende dersom du har erfaring fra servicebransjen, men riktige personlige egenskaper er like viktige.

Det er et krav av man behersker et av de skandinaviske språkene både muntlig og skriftlig, samt engelsk.

Du må ha fylt 20 år innen du tiltrer i stillingen. Dette er fordi alkoholservering inngår som en del av jobben.


Vi tilbyr

Vi tilbyr en fantastisk arbeidsplass, bolig i kollektiv, storslått natur, perfekt for alle mulige fjellaktiviteter hele året rundt.

På Haukeliseter bor, arbeider og lever vi sammen. Dette skaper et samhold man ikke finner mange andre steder.


Stillingsprosent: 100 %

Arbeidstider: Uke- og helgedager, morgen, dag- og kveldsvakter.

Lønn etter avtale.

Tiltredelse: Medio mars

Søknadsfrist: Snarest


Søknad og CV sendes:

Søknad og CV sendes med e-post til soknad@haukeliseter.no. Søknader på engelsk vil ikke bli vurdert.

Alle søknader vurderes fortløpende


Spørsmål:

Ring Felix Haglund på tlf.: 984 91 726 eller epost: restaurantsjef@haukeliseter.no


Foto: Håkon Aartun

Skrevet av Marcus Andersson 13. januar 2020