Drømmer du om å jobbe på turistforeningens største fjellstue? Nå har du sjangsen!

Det er noe eget med å jobbe på en turisthytte langt til fjells. På Haukeliseter fjellstue er vi stadig på jakt etter serviceinnstilte og friluftsinteresserte medarbeidere. Akkurat nå har vi flere ledige stillinger, både for kortsiktig og langsiktig ansettelse. 

Er du klar for drømmejobben til fjells?
Er du klar for drømmejobben til fjells? Foto: Johannes Tobiassen

Å jobbe på Haukeliseter fjellstue 

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største, betjente anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. 

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 60 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere periode.

Alle som jobber her, bor også på bruket i et eget personalbygg. Vi har et sosialt fellesskap som er opptatt av å spille hverandre gode. På fritiden finner vi ofte på mye gøy sammen, enten det er turer og utflukter eller temafest og innekos. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Ledige stillinger akkuratt nå:

På Haukeliseter er vi organisert i flere avdelinger med ulike arbeidsoppgaver. Uansett avdeling så jobber vi som et team, noe som innebærer at vi hjelper hverandre når det trengs!

 Akkurat nå har vi flere ledige stillinger i de ulike avdelingene: 

Skrevet av Marthe Trondsen 19. juli 2021