Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Norge på langs treff på Haukeliseter Fjellstue

Foto: Stein Aasheim

Helgen 10. -12 august inviterer vi til treff for alle som har gått Norge på langs. Haukeliseter fjellstue vil fylles med entusiastiske turgåere som alle har en ting felles, at de har gjennomført Norge på langs enten sommer eller vinter.

Etter et initiativ av Arvid Holte, som sammen med Stein Aasheim 1976 var nummer to etter Bjørn Amsrud til å gjennomføre Norge på langs, inviteres det nå til et «Norge på langs»-treff. Dette blir helgen hvor vi prøver å samle så mange som mulig som har gjennomført turen. Så er du en av de spreke som gjennomført Norge på langs bør du allerede nå sette av denne helgen!

Lørdag kveld legges det opp til en felles treretters middag hvor det blir mimring tilbake til tidligere turer, nye turer samt en bedre middag som er litt mer spennende enn frysetørket.

For å sikre deg en plass booker du ditt opphold og middag via epost til info@haukeliseter.no eller telefon 35 06 27 77.

Vi har litt forskjellige rom alternativ i forskjellige prisklasser. Her finner du en oversikt på de forskjellige alternativene. Det går også fint og ta med seg sitt telt og overnatte i sann «Norge på langs ånd», da betaler du kun 50,- per natt for å bruke alle fasilitetene på Haukeliseter. Men husk likevel å gi beskjed og melde deg på, så vi vet hvor mange som ventes til treretters middag.

Da det har vært vanskelig å få tak i en fullstendig kontaktliste over alle som har gjennomført denne turen, håper vi dere vil hjelpe til å spre denne informasjonen til alle som gjennomført Norge på langs. Det hadde vært veldig morsomt å samle så mange som mulig denne helgen, og ønsker i hvert fall at nesten alle skal nås med informasjonen. Så kjenner du noen som gjennomført turen, spre ordet så de ikke går glipp av denne muligheten.

Utover felles middag på lørdag, så finnes det flere fine turmuligheter i området, noen av turene finner du her. Haukeliseter er mer enn en plass som mange passerer på sin vei fra øst til vest. Det finnes også mulighet til stamp og badstue om ettermiddagen for de som ønsker å benytte seg av dette.

For spørsmål eller andre henvendelser rundt denne Norge på langs treff, ta kontakt med initiativtaker Arvid Holte på arholte@online.no, mobnr +4791886744 eller post; Hovetvegen 130, 4748 Rysstad  

For booking av overnatting og middag, ta kontakt med Haukeliseter fjellstues sin resepsjon på info@haukeliseter.no

Foto: Stein Aasheim

Skrevet av Marcus Andersson 29. april 2018