Grunnleggende turlederkurs- Gaudland (917)

Kurs

Fra dato
22. november 2019 kl. 17:00
Til dato
24. november 2019 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dalane Turlag , Jæren Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
917
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli turledere i turistforeningen og dele turgleden med flere? Dette er et nyttig og nødvendig kurs for alle som vil lede STFs turer lokalt. Dette er også et kurs som ligger til grunn for de som vil gå videre på STFs sommerturlederkurs for å kunne lede turer i fjellet.
OBS. Kort påmeldingsfrist! 

Tema for kurset
Du vil lære om turlederrollen, turplanlegging, kartkunnskap, orientering, riktig bekledning og hvordan spre glede og motivasjon blant deltakerne på tur. Kurset veksler mellom teori og praktiske øvelser med utgangspunkt fra STFs hytte Gaudland i Dalane. Kurset er lagt opp til en overnatting. Undervisningen veksler mellom teori og praktiske øvelser ute på tur. 

Opptakskrav:
Kursene er åpne for alle medlemmer fra 16 år, som har deltatt på ambassadørkurs, første modul av turlederstigen, det er også et krav om at du har kjennskap til kart og kompass. Deltakerne tas opp etter søknad. Deltakerne som fullfører kurset vil få deltakerbevis.

Søknad og søknadsfrist: 
Forhåndspåmelding på nett, du må også fylle ut søknadsskjemaet snarest innen 17.november. Tilbakemelding og mer informasjon sendes deltakerne inn 18.november. Kurset har 12 deltakerplasser. Det er viktig å presisere at både nettpåmelding og søknad må være innlevert for at påmelding skal bli registrert. Deltakere som ikke får plass vil selvsagt få refundert deltakerbeløpet. 

Pris: 1500,- Kurset er for DNT medlemmer.

Prisen inkluderer: turlederbok, suppe fredag og middag lørdag, samt overnatting Gaudland. Kursavgiften(ex reise) refunderes etter tre turer som nærturleder for Stavanger Turistforening. 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Ta med vanlig turutstyr, termos, tørrmat (brød og pålegg til frokost og nistepakke), lakenpose og godt fottøy. Se DNTs pakkelisete for sommerturer  i fjellet. 

Grunnleggende turlederkurs- Gaudland (917)

Ønsker du å bli turledere i turistforeningen og dele turgleden med flere? Dette er et nyttig og nødvendig kurs for alle som vil lede STFs turer lokalt. Dette er også ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marte Dale
  • Ronny Rustøen