Åpent høstmøte med inspirasjonsforedrag av Amy Mir

Arrangement

Dato
13. november 2019 kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangører
Sandnes Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1581
Dette arrangementet er over!

Velkommen til åpent høstmøte i Sandnes Turlag onsdag 13 november kl. 19.00 på Vitenfabrikken i Sandnes. Gratis inngang, men på grunn av begrenset antall plasser må du melde deg på.

Foredrag:

Amy ønsker med foredraget sitt å inkludere, inspirere og motivere flere til å være aktiv. "Kan en med mitt utgangspunkt snu sin verden opp ned og likevel ha resultater, ja da kan du også", sier Amy. Amy har tidligere blant annet fullført Ekspedisjon Finskegrensa, hvor hun gikk 750 km alene, (2018), samt fullført Expedition Amundsen i individuell klasse, 100 km (2017 og 2018). Amy er også turleder i STF, og aktiv innen de fleste friluftslivsaktiviteter.

Det blir i tillegg trekning av "10 på topp" premier, samt muligheter for å snakke med medlemmer av styret i Turlaget dersom du ønsker å være med som frivillig. Vi vil også informere om turlagets aktiviteter i året som har gått.

Velkommen!

Åpent høstmøte med inspirasjonsforedrag av Amy Mir

Velkommen til åpent høstmøte i Sandnes Turlag onsdag 13 november kl. 19.00 på Vitenfabrikken i Sandnes. Gratis inngang, men på grunn av begrenset antall plasser må du melde deg på. Foredrag: ...

Kontaktinformasjon:

  • sandnesturlag@stf.no