Kanotur på Lutsivannet for hele familien (321)

Fellestur

Fra dato
17. august 2019 kl. 08:00
Til dato
18. august 2019
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Familietur, Telttur, Padletur, Kano, Telt
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
321
Dette arrangementet er over!

Koselig tur i kano for store og små på Lutsivassdraget i Sandnes. Vi overnatter i telt og lager felles middag ute. Besøk på små øyer/holmer for utforsking og fisking for de som ønsker det. Erfaring med kano/kajakk er ikke nødvendig.

Fremmøte ved Lutsivannet lørdag kl. 10:00 ved Hogstad parkeringsplassen (rett før Hogstad Camping). Etter en briefing om bruk av kano, pakking i kanoene og annen informasjon, padler vi på Lutsivannet. Det blir flere stopp på holmer/øyer for å spise, hvile strekke på beina og leke for de mindre og kanskje frister det med bading. Dagen avsluttes ved telptlassen hvor vi lager og spiser en felles middag, setter opp telt og etter hvert kryper oppi soveposene.

Etter frokost og pakking tar vi fatt på hjemturen. Vi padler i vei og til slutt ender vi tilbake der vi startet senest ca kl.16

Utstyr for overnatting ute: telt, soveposer, liggeunderlag, drikke, klær etter vær og ta med noe varmt da det kan være kjølig på kvelden. Redningsvester/flyttevester og årer blir utdelt, men til de aller minste kan det være greit å ha med egen vest (hvis dere har). Pakk med tanke på at alt skal være med i kano. Bager eller sekker er greit å pakke i, gjerne med en vanttette pose/søppelsekk på utsiden. Ta med ferdig niste hjemmefra til lunsj lørdag og mat og drikke til frokost og lunsj søndag.

Turledere:

Liesbeth Breesch: 91231857 / liesbeth.breesch@yahoo.com

 

 

 

Kanotur på Lutsivannet for hele familien (321)

Koselig tur i kano for store og små på Lutsivassdraget i Sandnes. Vi overnatter i telt og lager felles middag ute. Besøk på små øyer/holmer for utforsking og fisking for ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Liesbeth Breesch
  • Marte Dale