Haukeliseters treretters middag

Å bestille en treretters middag hos oss er en unik opplevelse i seg selv. Dette kan være prikken over i-en etter en dag med friluftsaktiviteter.

Menyen til vår treretters middag varierer fra dag til dag. Kokken tar utgangspunkt i tradisjonelle retter og smaker og legger sin egen vri på det hele. Resultatet er tre smaksrike, og flott presenterte, retter.  Kveldens hovmester vil sette sammen en anbefalt vin- eller ølmeny som består av et utvalgt glass vin/øl til hver rett. Drikke er ikke inkludert i prisen. 

Menyene har nok et voksenpreg. Vi ønsker selvsagt også at barna skal spise det som er kveldens middag, i allefall våge å smake, men passer ikke dette for ditt barn er det mulig å bestille et mer barnevennlig alternativ fra Fjellmenyen​​​​​​​

Det er mulig å bestille treretters middag hver fredag og lørdag gjennom hele året, og hver dag gjennom hele uken i høysesong (sommer og øvrige ferier). Vi anbefaler deg å booke middag på forhånd, men det er også mulig å droppe innom, så lenge vi har ledig kapsitet. 

Foto: Marthe Trondsen