Haukeliseters treretters middag

Å bestille en treretters middag hos oss er en unik opplevelse i seg selv. Dette kan være prikken over i-en etter en dag med friluftsaktiviteter. Vi anbefaler deg å booke denne middagen på forhånd, men det er også mulig å droppe innom, så lenge vi har ledig kapasitet.

Menyen til vår treretters middag varierer fra dag til dag. Her tar kokken utgangspunkt i tradisjonelle retter og smaker og legger sin egen vri på det hele. Resultater er 3 smaksrike og flott presenterte retter.  Deretter vil kveldens hovmester sette sammen en anbefalt vin- eller ølmeny som består av et utvalgt glass vin/øl til hver rett. Drikke er ikke inkludert.  

Menyene har nok et voksenpreg. Vi ønsker selvsagt også at barna skal spise det som er kveldens middag, i allefall våge å smake, men passer ikke dette for ditt barn, har vi også alternativ barnevennlig mat fra Fjellmenyen. Det er mulig å bestille treretters middag hver fredag og lørdag gjennom hele året, samt 5-7 dager i uken under høysesongen (sommer og øvrige ferier). Kontakt resepsjonen for bestilling og mer informasjon ​​​​​​​

Bilder: Claudi Thyrrestrup