SKOLEKLASSER

Haukeliseter er et populært sted å besøke for skoleklasser og lignende grupper. Fjellstuen ligger sentralt rett ved E134 med bussforbindelse til Oslo, Bergen, Stavanger, Haugesund og Kristiansand.

Vi kan tilby ulike løsninger, enten dere ønsker et skreddersydd program med opplegg fra fjellstuen, eller dere ønsker å ha deres eget opplegg, men bo godt på Haukeliseter. 

Foto: Fredrik Haaverstad
Foto: John Petter Nordbø

Grunnpakke for skoleklasser: 

For skoleklasser og lignende grupper tilbyr vi en grunnpakke til en rimelig pris. Prisen gjelder for grupper på minimum 10 personer, og er forbeholdt elever i skolealder. Prisen gjelder for booking mandag til torsdag utenom ferier og høysesong. 

Pris per pers per dag: 529,- 

Hva er inkludert?

  • Overnatting på sovesal/stabbur
  • Frokost
  • Niste/termospåfyll
  • Gryterett eller annen enkel middag
  • Leie av lavvo med mulighet for bålkos og grilling

Turleder, kurs og aktiviteter: 

For skoleklasser og lignende grupper kan vi stille med dyktige turledere og guider som tar dere med på tur og viser frem den unike naturen i området rundt Haukeliseter. Turen legger vi opp etter gruppens ønske og behov.

Vi har lang erfaring med å arrangere kitekurs, skredkurs, toppturkurs, vinterkurs, kurs i orientering og navigasjon, og generelt friluftsliv. Ved forespørsel kan vi sette opp egne kurs for skoleklasser og lignende grupper. 

Våre ansatte kan også bistå med gruppeaktiviteter som quiz, tvekamp og konkurranser. 

Ta kontakt med oss for forespørsel om kapasitet og pris.