VÅRE ROM

Fjellrom

Fjellrommene finnes som dobbeltrom i hovedbygningen, Nansenbygget (tillatt med hund) og Seterfløyen. I tillegg har vi familierom i 600-korridoren og Seterfløyen. 

Rommene er noe ulikt innredet avhengig av hvilken bygning de ligger i, men alle rommene har eget bad med dusj og toalett, i tillegg til oppredde senger. 

Frokost og utvask er alltid inkludert i prisen.

Stabburet og Kuskeloftet

Stabburet og Kuskeloftet (tillatt med hund) er originale og historiske bygninger fra 1800-tallet.

Rom med køyesenger og mini-kjøkken med mulighet for matlaging. Tilgang til vann, felles dusj og toalett i nabobygget. Sengetøy eller lakenpose må medbringes eller leies. Rommet rengjøres av gjest før avreise.

Ved booking av overnatting på Stabburet eller Kuskeloftet leier du en seng. Ønsker du å booke hele rommet kan du gjøre dette mot et tomsengstillegg på 100 kroner per ubenyttet seng per natt (ikke mulig i høysesong).

Selvstellsrom

Selvstellsrommene ligger i første etasje i Seterfløyen.

Rom med køyesenger, innlagt vask og minikjøkken. Tilgang til felles dusj og toalett i korridoren. Sengetøy eller lakenpose må medbringes eller leies. Rommet rengjøres av gjest før avreise.

Ved booking av selvstellsrom leier du en seng. Ønsker du å booke hele rommet kan du gjøre dette mot et tomsengstillegg på 100 kroner per ubenyttet seng per natt (ikke mulig i høysesong).

Sovesalen

Sovesalen er fint innredet med køyesenger og har plass til 26 personer. 

Det er eget toalett på sovesalen. Tilgang til dusj i nabobygget. Sengetøy eller lakenpose må medbringes eller leies. Sovesalen rengjøres av gjestene som har bodd der før avreise.

Dersom det blir fult på sovesalen lager vi provisoriske soveplasser basert på kreativitet og fleksibilitet. 

Sovesalen er ikke tilgjengelig sommeren 2022. 

Hund

På Haukeliseter er menneskets beste venn alltid velkommen! Det er tillatt med hund på fjellrommene i underetasjen i Nansenbygget, og på Kuskeloftet. Husk å gi beskjed ved booking dersom du har med deg hund slik at du får tildelt et av hunderommene. 

I tillegg finnes det hundebur tilgjengelig i oppvarmet kjellerrom i Seterfløyen.