VÅRE ROM

FJELLROM

Fjellrommene har eget bad med dusj og toalett i tillegg til oppredde senger. Du trenger altså ikke å ta med eget sengetøy eller sovepose. 

Rommene er ulikt innredet avhengig av hvilken bygning de ligger i.

Antall sengeplasser: enkeltrom, dobbeltrom og familierom med 3-4 sengeplasser

Frokost er alltid inkludert i prisen for fjellrom.

KUSKELOFT OG STABBUR

Kuskeloftet og stabburet oser av 1800-tallshistorie med gamle, knirkende tregulv og vegger. 

I likhet med andre ubetjente og selvbetjente DNT-hytter leier du en seng (men ønsker du å reservere hele rommet kan du selvsagt gjøre det).

Alle rommene har mulighet for matlaging med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten). 

Kuskeloftet og stabburet har tilgang til vann, dusj og toalett i nabobygget. Sengetøy må medbringes av den enkelte gjest eller leies på Haukeliseter. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og sekssengsrom

SELVSTELLSROM

Selvstellsrommene er innredet med køyesenger, innlagt vask, spisebord og stoler, i tillegg til minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår).

Selvstellsrommene har tilgang til dusj og toalett i korridoren. Sengetøty må medbringes av den enkelte gjest eller leies på fjellstuen. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og femsengerrom

SOVESAL

Sovesalen er fint innredet med køyesenger, med plass til 28 personer. Dersom det blir fult lager vi provisoriske sovesaler basert på kreativitet og fleksibilitet.