VÅRE ROM

FJELLROM

Fjellrommene har eget bad med dusj og toalett i tillegg til oppredde senger. Du trenger altså ikke å ta med eget sengetøy eller sovepose. 

Rommene er ulikt innredet avhengig av hvilken bygning de ligger i.

Antall sengeplasser: enkeltrom, dobbeltrom og familierom med 3-4 sengeplasser

Frokost er alltid inkludert i prisen for fjellrom.

KUSKELOFT OG STABBUR

Kuskeloftet og stabburet oser av 1800-tallshistorie med gamle, knirkende tregulv og vegger. 

I likhet med andre ubetjente og selvbetjente DNT-hytter leier du en seng (men ønsker du å reservere hele rommet kan du selvsagt gjøre det).

Alle rommene har mulighet for matlaging med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten). 

Kuskeloftet og stabburet har tilgang til vann, dusj og toalett i nabobygget. Sengetøy må medbringes av den enkelte gjest eller leies på Haukeliseter. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og sekssengsrom

SELVSTELLSROM

Selvstellsrommene er innredet med køyesenger, innlagt vask, spisebord og stoler, i tillegg til minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår).

Selvstellsrommene har tilgang til dusj og toalett i korridoren. Sengetøty må medbringes av den enkelte gjest eller leies på fjellstuen. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og femsengerrom

SOVESAL

Sovesalen er fint innredet med køyesenger, med plass til 28 personer. Dersom det blir fult lager vi provisoriske sovesaler basert på kreativitet og fleksibilitet. 

Sovesalen er tilknyttet toaletter som har tilgang for rullestolbrukere.

Sovesalen er midlertidig stengt grunnet smitthensyn!