OVERNATTING

OBS! I en tid med smitteverntiltak og restriksjon, ser vi oss nødt å gjøre noen endringer når det gjelder overnattingstilbudet vårt. Sommeren 2020 vil det være mulig å bestille overnatting på følgende rom: 

  • Fjellrom og Nansen Sør - tilgjengelig for bestilling
  • Selvstellsrom - tilgjengelig fra 1. juni
  • Kuskeloftet og Stabburet - tilgjengelig fra 24. juni
  • Sovesal - stengt 

For deg som ønsker å bestille overnatting på selvstellsrom eller Kuskeloftet/Stabburet:

På grunn av smittevern er vi nødt til å fjerne kjøkkenutstyr tilhørende disse rommene. Det vil likevel være mulighet for å lage mat, men kjøkkenutstyr må da medbringes av den enkelte gjest. Man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår også. Videre vil sengetøy legges klart på rommene ved ankomst. Vi anmoder gjester til å bruke dette sengetøyet, og ikke bruke sovepose/lakenpose eller eget sengetøy. Ved avreise slipper gjester å vaske ut etter seg selv, dette må vi gjøre

Dette betyr dessverre at vi på alle bookinger på disse rommene må legge på en kostnad på 200,- for utvask og sengetøy

Overnatting må forhåndsbestilles på e-post til info@haukeliseter.no 

_________________________________________________________________________________________

På Haukeliseter tilbyr vi overnatting i ulike prisklasser, med forskjellige fasiliteter og standarder. Du kan velge å overnatte i et av våre flotte fjellrom med eget bad og oppredde senger, eller du kan velge en eklere variant på et av våre selvstellsrom. Ønsker du å benytte deg av vårt rimeligste alternativ kan du overnatte i et av stabburene eller på sovesal. Uansett hvor du måtte ønske å overnatte, er du hjertelig velkommen til å spise godt i restauranten vår. 

For å bestille overnatting: send e-post til info@haukeliseter.no​​​​​​​

VÅRE ROM

NANSEN SØR

Nansen Sør ligger i 2. etasje i det gamle Tårnbygget fra 1890, og har en fantastisk utsikt sørover mot Kistenutplatået. Dette rommet har, i tillegg til størrelsen, litt mer luksuriøs innredning enn de øvrige fjellrommene. 

Rommet betegnes også som suiten på Haukeliseter, og er et opplagt rom for brudepar, når det arrangeres fjellbryllup her!

Antall sengeplasser: dobbeltrom

KUSKELOFTET OG STABBURET (tilgjengelig fra 24. juni - se viktig informasjon lenger oppe)

Kuskeloftet og stabburet oser av 1800-tallshistorie med gamle, knirkende tregulv og vegger. 

I likhet med andre ubetjente og selvbetjente DNT-hytter leier du en seng (men ønsker du å reservere hele rommet kan du selvsagt gjøre det).

Alle rommene har mulighet for matlaging med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (men man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten). 

Kuskeloftet og stabburet har tilgang til vann, dusj og toalett i nabobygget. Sengetøy må medbringes av den enkelte gjest eller leies på Haukeliseter. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og sekssengsrom

FJELLROM

Fjellrommene har eget bad med dusj og toalett, i tillegg til oppredde senger. Du trenger altså ikke å ta med eget sengetøy eller sovepose. 

Rommene er ulikt innredet avhengig av hvilken bygning de ligger i.

Antall sengeplasser: enkeltrom, dobbeltrom og familierom med 3-4 sengeplasser

Frokost er alltid inkludert i prisen for fjellrom.

SELVSTELLSROM (tilgjengelig fra 1. juni - se viktig informasjon lenger oppe)

Selvstellsrommene er innredet med køyesenger, innlagt vask, spisebord og stoler, i tillegg minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kjeler, servise og bestikk (men man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår)

Selvstellsrommene har tilgang til dusj og toalett i korridoren. Sengetøty må medbringes av den enkelte gjest eller leies på Haukeliseter. Rommet rengjøres av gjesten før avreise. 

Antall sengeplasser: to,- fire,- og femsengerrom. SOVESAL (ikke tilgjengelig sommeren 2020)

Sovesalen er fint innredet med køyesenger, med plass til 28 personer. Dersom det blir fult lager vi provisoriske sovesaler basert på kreativitet og fleksibilitet. 

Sovesalen er tilknyttet toaletter som har tilgang for rullestolbrukere.