BESTILL OVERNATTING

Grunnet overgang til nytt bookingsystem vil 'online booking' være utilgjengelig i en kort periode. Vi beklager ulempene dette måtte medføre. Vi ber om at alle bookinger skjer via e-post inntil videre: 

Booking på e-post

For å bestille overnatting, vennligst send en e-post til info@haukeliseter.no. I e-posten må du oppgi:

  • Dato for ankomst og avreise
  • Ønsket romstandard (les mer om våre rom her)
  • Antall personer i reisefølget
  • Kontaktopplysninger inkludert telefonnummer

Viktig informasjon vedrørende booking av overnatting på selvstellsrom og stabbur 

Av smittehensyn er har vi midlertidig fjernet kjøkkenutstyr tilhørende disse rommene. Det vil likevel være mulighet for å lage mat, men kjøkkenutstyr må da medbringes av den enkelte gjest. Man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår også.

Videre vil sengetøy legges klart på rommene ved ankomst. Vi anmoder gjester til å bruke dette sengetøyet og ikke bruke sovepose/lakenpose eller eget sengetøy. Ved avreise slipper gjester å vaske ut etter seg selv, dette må vi gjøre. 

Dette betyr dessverre ekstra bemanning og kostnader for oss, og vi håper derfor på forståelse for at vi må legge på et pristillegg på 200 kroner for utvask og leie av sengetøy. 

Les mer om våre rom her

Booking av større grupper, selskaper, bryllup og lignende

Haukeliseter fjellstue er et utmerket sted for å arrangere møter, konferanser, firmatur, kick-off, sommerfest eller andre merkedager og jubileer. For bedrifter og større grupper skreddersyr vi et eget program tilpasset dere. For bestilling, vennligst send oss en e-post til info@haukeliseter.no

Ha med hund

Har du hund og ønsker å ta denne med på fjelltur? Send oss en e-post til info@haukeliseter.no, så er du sikker på at vi har plass til både deg og hunden. Vi har begrenset antall rom der hund er tillatt. 

Avbestillingsvilkår

Alle ordinære bookinger har kostnadsfri kansellering inntil 3 dager før ankomst, avbestilling må skje skriftlig på e-pst til info@haukeliseter.no

Se fullstendige avbestillingsvilkår her


Foto: Ida Sandberg