BESTILL OVERNATTING

Online booking

Bestill overnatting på fjellrom

For å bestille overnatting å fjellrom, vennligst benytt vår online booking ved å trykke på knappen nedenfor. 

Online-bookinger gjort etter kl. 21:00 vil ikke bli registrert før dagen etter. Ønsker du å bestille overnatting etter dette klokkeslettet med ankomst samme kveld, kan vi nås på telefon 35 06 27 77 eller e-post.

Booking på e-post

Bestill overnatting på selvstellsrom eller stabbur

For å bestille overnatting på selvstellsrom eller stabbur, vennligst send oss en e-post til info@haukeliseter.no. I e-posten må du oppgi dato for ankomst og avreise, antall personer i reisefølget, samt kontaktopplysninger inkludert telefonnummer. 

Av smittehensyn er har vi midlertidig fjernet kjøkkenutstyr tilhørende disse rommene. Det vil likevel være mulighet for å lage mat, men kjøkkenutstyr må da medbringes av den enkelte gjest. Man er selvsagt velkommen til å benytte seg av restauranten vår også.

Videre vil sengetøy legges klart på rommene ved ankomst. Vi anmoder gjester til å bruke dette sengetøyet og ikke bruke sovepose/lakenpose eller eget sengetøy. Ved avreise slipper gjester å vaske ut etter seg selv, dette må vi gjøre. 

Dette betyr dessverre ekstra bemanning og kostnader for oss, og vi håper derfor på forståelse for at vi må legge på et pristillegg på 200 kroner for utvask og leie av sengetøy. 

Les mer om våre rom her

Booking av større grupper, selskaper, bryllup og lignende

Haukeliseter fjellstue er et utmerket sted for å arrangere møter, konferanser, firmatur, kick-off, sommerfest eller andre merkedager og jubileer. For bedrifter og større grupper skreddersyr vi et eget program tilpasset dere. For bestilling, vennligst send oss en e-post til info@haukeliseter.no

Ha med hund

Har du hund og ønsker å ta denne med på fjelltur? Send oss en e-post til info@haukeliseter.no, så er du sikker på at vi har plass til både deg og hunden. Vi har begrenset antall rom der hund er tillatt. 

Avbestillingsvilkår

Alle ordinære bookinger har kostnadsfri kansellering inntil 3 dager før ankomst, avbestilling må skje skriftlig på e-pst til info@haukeliseter.no

Se fullstendige avbestillingsvilkår her


Foto: Ida Sandberg