Lokaler for bespisning

Haukeliseter har tre forskjellige spisesaler, Øst- og Veststoga i hovedbygget samt Nansensalen i Tårnbygget.​​​​​​​

Sesongene varierer på Haukeliseter og det gjør også bruken av de forskjellige lokalene. I hovedbygget brukes Øst- og Veststoga i ulike kombinasjoner hvor du kan sitte og spise frokost, lunsj og middag i det lokalet som er åpent. Det meste av lokalene består av langbord hvor man iblant må dele bord med andre når trykket er stort, og sjansen er stor for at man er så heldig å få hilse på nye bekjentskaper. Men her står det også mindre sofagrupper for den som ønsker å sitte litt mer avslappet og enten nyte utsikten eller varmen fra peisen.

Her rydder man selv etter seg, og benytter seg av våre ryddestasjoner som er plassert i både Øst- og Veststoga.

Om kvelden serveres det treretters middag her, da dekkes det opp til finere middag og deler av restauranten vil være reservert. I sommersesongen, påske og noen travle helger flyttes treretters servering til Nansensalen i Tårnbygget. En litt mindre spisesal med plass til 40 sittende gjester.

I Nansensalen har vi også bakeriutsalg i sommersesong, påske og søndager i lavsesong. Et populært bakeri hvor du kan nyte boller, bagetter eller bare en kaffe til utsikten over fjellene.

Nansensalen i Tårnbygget
Nansensalen i Tårnbygget Foto: Claudi Thyrrestrup
Restaurant i hovedbygget
Restaurant i hovedbygget Foto: Marcus Andersson