JoBB på haukeliseter

Ledige stillinger akkurat nå: 

Vi har dessverre ingen ledige stillinger for øyeblikket

Åpen søknad:

Vi er stadig på jakt etter nye serviceinnstilte og friluftsinteresserte medarbeidere for både kort -og langsiktig ansettelse.

Er du interessert i å jobbe på Haukeliseter fjellstue oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad uavhengig om vi har ledig stilling utlyst eller ikke.

Søknad og CV sendes til soknad@haukeliseter.no

Å jobbe på Haukeliseter fjellstue

Om arbeidsgiveren 

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største og mest besøkte anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. 

Foruten beliggenheten er maten vi serverer et stort trekkplaster for både fjellvandrere og bilturister. Vår restaurant serverer tradisjonell, norsk mat med fokus på lokale råvarer. Norsk mattradisjon, kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt blir i stor grad verdsatt av våre gjester.

Arbeidsperiode

Oppstartsdato og lengde på arbeidsforholdet avtales individuelt. 

Kost og losji

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 60 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere perioder. Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Alle som jobber på Haukeliseter bor sammen i eget personalbygg med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom. Om sommeren bor de fleste to og to på rom med eget bad. Kost og losji trekkes fra lønn etter NHOs satser. 

Om avdelingene og arbeidsoppgavene

På Haukeliseter er vi organisert i flere avdelinger med ulike arbeidsoppgaver. Uansett avdeling så jobber vi som et team, noe som innebærer at vi hjelper hverandre når det trengs!

Fjellstuemedarbeider:

Som fjellstuemedarbeider blir du en del av det største teamet på Haukeliseter. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, men fellesnevneren er at vi alltid setter gjestens behov og ønsker først. Rollen som fjellstuemedarbeider innebærer både service, servering og renhold, og vi ser derfor etter deg som ikke er redd for å ta initiativ, er selvstendig og tar enhver utfordring med godt humør. Arbeidsbelastningen er til tider hektisk og du må derfor tåle å jobbe under høyt tempo, være god til å samarbeide og være løsningsorientert. Det er et krav om at du behersker minst et av de skandinaviske språkene og være fylt 20 år før første arbeidsdag. 

Arbeidsoppgaver: 

 • Forberedelse og servering av frokostbuffet
 • Service og servering bak disk
 • Servering av treretters middag og fjellmeny 
 • Salg av bakervarer og andre varer fra kiosk
 • Vask og renhold av rom og fellesarealer

Kjøkkenassistent: 

Som kjøkkenassistent blir du en del av et team som har som sin viktigste oppgave å lage fabelaktig, god mat til sultne fjellfolk. Vår meny har stor variasjon og i dine arbeidsoppgaver vil matlaging av både kaldretter, småretter, middagsretter, festmåltider, personalmat og dessert inngå. Oppvask og renhold av kjøkken er også en sentral del av den daglige kjøkkendriften. Du må tåle høyt arbeidstempo, ha stor arbeidskapasitet og være en lagspiller. Det er en fordel om du har erfaring med å jobbe på kjøkken fra før, men dette er ikke et krav (nødvendig opplæring vil bli gitt).

Arbeidsoppgaver: 

 • Matlaging
 • Oppvask og renhold

Bakeriassistent:

På Haukeliseter fjellstue har vi et eget bakeri som vi er svært stolte av. Bakeri Nansen sørger blant annet for ferske brød til frokostbufféen, men forsyner også vårt bakeriutsalg med boller i ulike varianter; kanel, vanilje, marsipan, pistasj, brød og mye mer. Som bakeriassistent vil din viktigste arbeidsoppgave være å friste turgåere og bilturister på vei over fjellet med lukten av nybakte bakevarer fra steinovnen på Haukeliseter fjellstue. I sommerhalvåret bakes det opp mot 700 boller om dagen!

Arbeidsoppgaver:

 • Bakeridrift -og produksjon
 • Oppvask og rengjøring av bakeriet

Resepsjonist:

Som resepsjonist er du fjellstuens ansikt utad. Etter en lang dag på tur er det få ting som er mer hyggelig enn å bli møtt av et vennlig ansikt som ønsker deg varmt velkommen. Som resepsjonist er dette kanskje din viktigste oppgave. Du er dessuten en sentral del av informasjonsflyten på fjellstuen, og arbeidsoppgavene innebærer blant annet å yte eksepsjonell kundeservice på e-post, telefon og bak disk. Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, løsningsorientert, kan jobbe under høyt tempo og har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Det er et krav om at du behersker minst et av de skandinaviske språkene og være fylt 20 år før første arbeidsdag. 

Arbeidsoppgaver: 

 • Ønske gjester og besøkende varmt velkommen
 • Svare på henvendelser på telefon, e-post og over disk
 • Ta imot bookinger og bestillinger fra privatpersoner og grupper
 • Innsjekk og utsjekk av gjester
 • Koordinere med andre avdelinger for å oppfylle våre gjesters ønsker og behov
 • Salg av varer fra vår kiosk og fjellbutikk
 • Kassehåndtering
 • Gi turforslag og turtips