hundeKJØRING

Haukeli Husky har et mål om å gi mennesker genuine villmarksopplevelser; opplevelser du ikke så lett kan oppleve andre steder.
Haukeli Husky har et mål om å gi mennesker genuine villmarksopplevelser; opplevelser du ikke så lett kan oppleve andre steder. Foto: Haukeli Husky

Haukeli Husky ligger ca. 40 minutters kjøring fra Haukeliseter fjellstue og står klare til å gi deg en ekte villmarksopplevelse. 

Bak spannet, på sleden, er det kun deg selv, dine lojale firbeinte venner og fjellets stillhet og ro - ingenting annet. Det eneste du ser er fjell, det eneste du hører er vinden som suser, din egen pust, sledens knirking og myke, raske poter mot snøen.

Det å kjøre sitt eget hundespann av vennlige og ivrige Alaska husky gjennom flott natur er en mer fantastisk opplevelse enn du kan forestille deg. Lær hvordan du håndterer og styrer din egen slede. Kort tid etter suser du lydløst inn i villmarka!

Haukeli Husky er en familiedrevet opplevelsesbedrift, etablert i 2004 og som for tiden har 57 entusiastiske, vennlige hunder som elsker å dra på tur. Turene går i et fantastisk fjell-landskap ved randsonen av Hardangervidda og det tilbys rundtur, halvdagstur og dagstur.

For mer informasjon se: www.hundespann.no 

Booking gjøres direkte til Haukeli Husky.


Haukeli Husky har rundt 50 hunder som er klare til å ta deg med på tur
Haukeli Husky har rundt 50 hunder som er klare til å ta deg med på tur Foto: Haukeli Husky
Haukeli Husky tilbyr rundtur, halvdagstur og heldagstur
Haukeli Husky tilbyr rundtur, halvdagstur og heldagstur Foto: Haukeli Husky