GRUPPER OG BEDRIFtER

Haukeliseter fjellstue er et utmerket sted for å arrangere bryllup, møter, konferanser, skoletur, firmatur, kick-off, selskap, eller andre jubileer. 

For grupper og bedrifter skreddersyr vi eget opplegg tilpasset dere.

Fjellbryllup

Går dere med gifteplaner? Haukeliseter fjellstue er et fantastisk sted å arrangere bryllup. Mektige fjell, majestetisk utsikt, praktisk beliggenhet og utsøkt service setter rammene for den store dagen. 

Dette er deres store dag og vi skreddersyr selvsagt bryllupsprogrammet -og menyen etter deres ønske. Vi har lang erfaring med å arrangere bryllup her på fjellstuen, og er opptatt av å gjøre deres drømmebryllup til virkelighet. 

Vi har normalt bryllup hos oss i mai, juni og oktober.

Bussgrupper

Vi er veldige glade for alle bussgrupper som velger å stoppe hos oss, så velkommen skal dere være!

For at vi skal kunne yte best mulig service, og for at dere skal bli raskest mulig ekspedert, få ønsket mat og drikke, og en mest mulig hyggelig opplevelse, ser vi gjerne at dere sender oss en e-post på forhånd og informerer om hvor mange dere er, hva dere ønsker og når dere kommer.

Bussjåfør og reiseleder spiser gratis ved forhåndsbestilling.Firmatur og private grupper

Haukeliseter fjellstue er et utmerket sted for å arrangere firmatur, blåtur, kick-off, tur med vennegjengen eller bursdagsselskap. 

Hos oss finnes noe for enhver smak og anledning, både når det gjelder overnattingsmuligheter, måltider og aktiviteter.

For firmagrupper og private grupper kan vi stille med dyktige turledere og guider som tar dere med på tur og viser frem den unike naturen i området rundt Haukeliseter. Turen legger vi opp etter gruppens ønske og behov.

Vi kan også formidle ulike kurs og aktiviteter kitekurs eller andre aktiviteter, som for eksempel kitekurs, toppturkurs, hundekjøring, quiz og konkurranser. 

Se vårt aktivitetstilbud ​​​​​​​her.

Møter og konferanser

På Haukeliseter fjellstue ligger alt til rette for å gjennomføre vellykkede møter og konferanser. Vi tilbyr dagskonferanser med enkel servering, men har også kapasitet til å tilby konferanser over flere dager med overnatting, alle måltider og guidet fjelltur dersom ønskelig. 

Vi har tre flotte lokaler med plass til forholdsvis 12, 24 og 50 personer. Alle møtelokalene våre er utstyrt med trådløst internett, prosjektor og lerret. 


Skoletur

Haukeliseter er et populært sted å besøke for skoleklasser, folkehøyskoler og lignende grupper. 

Vi kan tilby ulike løsninger, enten dere ønsker å booke en av våre turledere, kitekurs eller andre aktiviteter organisert av fjellstuen, eller dere ønsker å ha deres eget opplegg, men bo godt på Haukeliseter. 

For skoleklasser, folkehøyskoler og lignende grupper har vi et fast pakketilbud på 525 kroner per skoleelev. Prisen inkluderer overnatting på sovesal/stabbur, frokost, niste og enkel middag. (Gjelder for booking mandag til torsdag utenom ferier og høysesong).