Fjellbutikk

Haukeliseter har, i tilknytning til resepsjonen, en liten butikk hvor vi selger turutstyr, klær, hygieneartikler, kioskvarer, suvenirer og bøker. Skulle du ha glemt termosen, sitteunderlaget eller ulltrøya hjemme, så får du det hos oss! 

Vi satser på produkter av høy kvalitet for å forsikre oss om at produktene vi selger kan gjøre en forskjell når vær og vind virkelig setter inn. Noe det ofte gjør her oppe.    

Her finner du blant annet turkart over områdene rundt Haukeliseter, samt for hytteturene både sør og nord for Haukeliseter, du finner også kompass og kartlommer. Alt for at du skal finne frem så sikkert som mulig på fjellet.

Har du glemt maten hjemme finner du frysetørket mat i forskjellige smaker her. Du har også muligheten til å kjøpe deg en primus-brenner, gass, kokekar og litt forskjellige ting du kan få behov for ved matlaging på fjelltur.

Du finner klær fra Bergans, Devold og Black Diamond i sortimentet vårt. Her finner du alt fra ullundertøy, vindjakker, dunjakker og luer til shorts og T-skjorter. Ja, været kan være veldig variert på fjellet! Er solen fremme og du har glemt solbrillene, har vi et godt utvalg av Julbo-briller, men vi har også noen rimeligere varianter.

De økologiske kremene vi har fra Norvis og Beli tar vare på huden din i det varierte klimaet på fjellet. For deg som liker å være litt pyntet også på fjelltur, eller i byen når du er hjemme igjen, selger vi smykkeserien «Fjellsmykke» som er laget av Linn Sigrid Bratland i Edland.

Medlemmer av Den Norske Turistforening får rabatt på store deler av utvalget.