Bryllup

Haukeliseter er et fantastisk sted å feire bryllup! Et ypperlig alternativ for brudepar som ønsker å feire den store dagen i fjellheimen. I tillegg gjør vår beliggenhet det perfekt for dem som har familier på begge sider av landet. Da samles man på midten til bryllupsfest. Flere av parene som har giftet seg her har også et langt og godt forhold til turistforeningen, og kunne ikke tenke seg et noe mer passende sted for sin store dag.

Foruten beliggenheten er maten vi serverer også en god grunn for å legge feiringen til Haukeliseter. Vårt kjøkken har fått mye god omtale, se Tripadvisor, og vi kan sammen med dere komme frem til en perfekt meny.

Den gode, rolige stemningen og personalets konstante vilje til å gi gjestene et godt opphold, bør også nevnes som egenskaper vi tilbyr. Vi har en person med ansvar for bryllupsfeiringer slik at dere kan være sikre på at dere blir tatt godt imot og vare på.

Hvis dere vurderer Haukeliseter som sted for deres bryllup, slå på tråden for en uforpliktende prat eller send oss en mail på info@haukeliseter.no