Bakeri Nansen 

Foto: Claudi Thyrrestrup

Kom innom vårt bakeri – 1000 meter over havet!

Ferske kanelboller etter fjellturen eller kjøpe med deg nybakt brød til reisen?

I vårt bakeri på Haukeliseter fjellstue har vi akkurat dette! Her finner du boller og brød, bakt i vår steinovn, samt kaker og andre søtsaker. Vi selger også påsmurte bagetter, sandwicher og lokale matvarer. Det er mulig å forhåndsbestille kaker o.l. fra bakeriet. Ta kontakt med resepsjonen.

Bakgrunn

Bakeriet vårt var en prøvesatsing som gikk i gang våren 2012. Etter kort tid skjønte vi at dette kunne bli en suksess. Vi fikk da bygget et lite bakeri i underetasjen i hovedbygget. Ærverdige Nansensalen i Tårnbygget fra 1890 fikk et nytt innhold, - og Bakeri Nansen var realitet. Etter to høysesonger med bakeri på Haukeliseter var det tydelig at det lille bakeriet i underetasjen trengte mer plass. I løpet av ombygningen i 2016 ble bakeriet flyttet til den nye østdelen av hovedbygget. Velkommen til nybakte boller og brød 1000 meter over havet.

Utsalg

Utsalgsstedet fra bakeriet kan variere mellom Nansensalen i Tårnbygget og restauranten i hovedbygget. Til vanlig har vi utsalg i Nansensalen hver søndag og utsalg i restauranten mandag-lørdag. I høysesong som juli-august, jule- og påskeferie har vi utsalg i Nansensalen hver dag.

Foto: Håkon Aarthun