Bakeri Nansen
Når du nærmer deg Haukeliseter fjellstue skal det godt gjøres å ikke la seg friste av lukten av nybakte bakevarer fra steinovnen til Bakeri Nansen. Hos oss får du kjøpt ferske boller til fjellturen, nysmurte rundstykker til bilferien, eller hva med å kjøpe med deg et nybakt brød hjem?
Bakeri Nansen kan friste med boller i ulike varianter; kanel, vanilje, marsipan, pistasj og mye mer. Bollene er bakt i steinovnen på fjellstuen grytidlig samme dag. Vi selger også påsmurte baguetter, sandwicher og bagels, selvfølgelig hjemmebakt og nysmurt med lokalt og kortreist pålegg. I tillegg har vi et utvalg av ferske brød baket på hjemmelaget surdeig.
Åpningstider
I helger og høysesong har Bakeri Nansen utsalg i Nansen-bygget 10.00 - 16.00
Ellers i året er utsalget i restauranten i hovedbygget


Bestillinger
Det er mulig å forhåndsbestille brød og kaker fra bakeriet. Bestilling sendes på e-post til info@haukeliseter.no
Historie
Bakeriet vårt var en prøvesatsing som gikk i gang våren 2012. Etter kort tid skjønte vi at dette kunne bli en suksess. Vi fikk da bygget et lite bakeri i underetasjen i hovedbygget. Ærverdige Nansensalen i Tårnbygget fra 1890 fikk et nytt innhold, - og Bakeri Nansen var realitet. Etter to høysesonger med bakeri på Haukeliseter var det tydelig at det lille bakeriet i underetasjen trengte mer plass. I løpet av ombygningen i 2016 ble bakeriet flyttet til den nye østdelen av hovedbygget. Velkommen til nybakte boller og brød 1000 meter over havet.