Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Haukeliseter fjellstue søker resepsjonist

Haukeliseter fjellstue søker en sprudlende og friluftslivinteressert resepsjonist for fast stilling.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 moh. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Naturen i området er fantastisk for å drive med et aktivt friluftsliv, vinter som sommer. Det er altså gode muligheter for fjellturer året rundt, på ski eller til fots. Andre aktuelle fritidsaktiviteter er kiting, jakt, fiske og kajakkpadling. Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon.

På Haukeliseter bor personalet sammen i eget bygg, med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom. De fleste av rommene har egne bad, og i perioder deler man rom to og to, her opererer vi etter «først inn-prinsippet».


Resepsjonist i høyfjellet

En av våre fast ansatte søker nye utfordringer, og vi har derfor en ledig 100 % stilling som resepsjonist på Haukeliseter fjellstue.

Som resepsjonist er du fjellstuens ansikt utad og informasjonskilde. Du tar imot gjester, gir turforslag, svarer på telefoner og epost. Du involveres også i gruppebookinger, og er en sentral del av informasjonsflyten på huset. For rette vedkommende kan det være aktuelt å være turleder for enkelte arrangement, dersom ønskelig.

Som resepsjonist er det viktig at du er vennlig, serviceinnstilt, fleksibel, løsningsorientert, kan jobbe under høyt arbeidstempo og at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Du må ha gode dataferdigheter, kunne mestre norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Arbeidstiden vil være på dagtid, kveld og helg, samt ferier og høytider da fjellstuen er åpen hver dag året rundt.


Ønskede kvalifikasjoner:

- Erfaring fra tilsvarende arbeid

- Kjennskap til HotSoft (bookingsystem) eller annet bookingsystem for hoteller

- Relevant utdanning (f.eks. service, friluftsliv e.l.)

- Gode datakunnskaper, bl.a. Microsoft Office


Ønskede personlige egenskaper:

- Interesse for friluftsliv

- Serviceinnstilt, blid, hyggelig og glimt i øyet

- Strukturert, fleksibel og selvgående

- Kunne jobbe godt under høyt arbeidspress


Lønn: Etter avtale

Tiltredelse: April/mai 2020

Søknadsfrist: Snarest

Søknad, cv og to relevante referanser som kan ringes, sendes per epost til soknad@haukeliseter.no. Merk søknaden med «Resepsjonist». Alle søknader vurderes fortløpende.


Kontaktperson:

Dagmara K. Wieczysta

Resepsjonssjef

Tlf.: 35 06 27 77