Haukeliseter fjellstue søker resepsjonist

Haukeliseter fjellstue søker en sprudlende og fjellvant resepsjonist for fast stilling.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 moh. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Naturen i området er fantastisk for å drive med et aktivt friluftsliv, vinter som sommer. Det er altså gode muligheter for fjellturer året rundt, på ski eller til fots. Andre aktuelle fritidsaktiviteter er kiting, jakt, fiske og kajakkpadling. Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon.

Alle som jobber her, bor i et nytt og fint personalbygg, med eget treningsrom, TV-stue, stort kjøkken og stue. Du vil ha tilgang til kostnadsfritt trådløst internett på hele bruket.


Resepsjonist i høyfjellet

En av våre fast ansatte skal ta videre studier, og vi har derfor en ledig stilling som resepsjonist på Haukeliseter fjellstue. Som resepsjonist er du fjellstuens informasjonskilde og ansikt utad. Du tar imot gjester, gir turforslag og svarer på telefoner og e-post. Du foretar også gruppebookinger, og du vil være en sentral del av informasjonsflyten på huset. For den rette vedkommende kan det bli aktuelt å være turleder på diverse arrangement, dersom det er ønskelig.

Som resepsjonist er det viktig at du er vennlig, serviceinnstilt, fleksibel, løsningsorientert, kan jobbe under høyt arbeidstempo og at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter.

Du må ha gode dataferdigheter og kunne mestre norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Arbeidstiden varierer mellom både uke- og helgedager, og det kan være både kvelds- eller dagvakter.


Ønskede kvalifikasjoner:

- Erfaring fra tilsvarende arbeid

- Kjennskap til HotSoft (bookingsystem) eller annet bookingsystem for hoteller

- Relevant utdanning (f.eks. service, friluftsliv e.l.)

- Gode datakunnskaper, bl.a. Microsoft Office


Ønskede personlige egenskaper:

- Interesse for friluftsliv

- Serviceinnstilt, blid, hyggelig og glimt i øyet

- Strukturert, fleksibel og selvgående

- Kunne jobbe godt under høyt arbeidspress


Lønn: Etter avtale

Tiltredelse: 1. september eller etter avtale

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad, cv og minst to referanser til soknad@haukeliseter.no. Merk søknaden med «Resepsjonist». Alle søknader vurderes fortløpende.


Kontaktperson:

Dagmara Wieczysta

Resepsjonssjef

Tlf.: 35 06 27 77


Skrevet av Marcus Andersson 20. mars 2019