Er du vår nye restaurantsjef?

Er du vår nye restaurantsjef?
Er du vår nye restaurantsjef? Foto: Elisabeth Emmerhoff

Haukeliseter fjellstue søker engasjert og serviceinnstilt restaurantsjef!

Om arbeidsgiveren

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største og mest besøkte anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. Les mer på www.haukeliseter.no

Foruten beliggenheten er maten vi serverer et stort trekkplaster for både fjellvandrere og bilturister. Vår restaurant serverer tradisjonell, norsk mat med fokus på lokale råvarer. Norsk mattradisjon, kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt blir i stor grad verdsatt av våre gjester.

Om stillingen

Som restaurantsjef har du ansvar for den daglige driften av restauranten ved fjellstuen. Dette innebærer frokostservering, bakeriutsalg, salg og servering av a la carte meny, samt treretters middag. I tillegg har restaurantsjef ansvar for renhold på fjellstuen, herunder alle gjesterom og fellesarealer.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Ansvar for den daglige driften av restauranten, herunder frokostservering, bakeriutsalg, à la carte og treretters middag
  • Ansvar for vask og renhold av gjesterom og fellesarealer
  • Varebestillinger og leverandørkontakt
  • Administrative oppgaver og oppfølging av rutiner
  • Personalansvar. Avdelingen består av mellom 10 og 25 medarbeidere avhengig av sesong. Personalansvaret innebærer rekruttering, opplæring og oppfølging, i tillegg til ressursfordeling og utarbeide av vaktplaner.
  • En sentral del av oppgaven er å samarbeide og koordinere med de andre avdelingene på fjellstuen om oppgaver som skal løses

Som restaurantsjef vil du være en del av ledergruppen på Haukeliseter, og rapportere til bestyrer ved fjellstuen. 

Vår nye restaurantsjef

  • Har erfaring fra restaurantarbeid og/eller servicebransjen
  • Har relevant utdannelse (f.eks. service, reiseliv, hotellfag, eller lignende)
  • Har høy arbeidskapasitet, og evner å håndtere flere oppgaver og informasjon på samme tid
  • Har gode kommunikasjonsegenskaper, og er ryddig og strukturert i ditt arbeid
  • Er en lagspiller og evner å motivere andre
  • Er svært serviceinnstilt, og strekker deg langt for at gjestene skal få en god opplevelse
  • Behersker et av de skandinaviske språkene både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.
  • Har interesse for friluftsliv og engasjement for turistforeningens arbeid er en for del

Ledererfaring og/eller erfaring med personalansvar er en fordel

Betingelser

  • Stillingstittel:                        Restaurantsjef
  • Arbeidstider:                         Ukedager og helg, dagtid og kveld
  • Lønn:                                      Etter avtale
  • Tiltredelse:                            Etter avtale

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 60 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere perioder. Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Alle som jobber på Haukeliseter bor sammen i eget personalbygg med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom. Du vil få ditt eget soverom med bad i personalhuset.

Er du vår nye restaurantsjef? 

  • Søknadsfrist: 31. januar 2022. Alle søknader vil bli vurdert fortløpende. Stillingen kan bli besatt før søknadsfristen utløper. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til bestyrer, Håkon Aarthun, telefon: +47 481 36 066

Skrevet av Marthe Trondsen 5. januar 2022