Kokker og kjøkkenassistenter søkes til Haukeliseter fjellstue 

Haukeliseter fjellstue søker etter flere kokker/kjøkkenassistenter for kommende sesong. Vi har flere ledige stillinger, så her finnes det muligheter både for deg som ønsker å tilbringe noen måneder på fjellet, og deg som drømmer om fast stilling på Norges største turisthytte.

Vi ser etter deg som trives på kjøkkenet, setter pris på norsk mattradisjon og ikke er redd for en utfordring. Hvis du har erfaring med å jobbe på kjøkken fra før av, er det en stor fordel, men ikke et krav. 

Haukeliseter fjellstue søker etter flere kokker/kjøkkenassistenter for kommende sesong. Vi ser etter deg som trives på kjøkkenet, setter pris på norsk mattradisjon og ikke er redd for en utfordring. Hvis du har erfaring med å jobbe på kjøkken fra før av, er det en stor fordel, men ikke et krav.
Haukeliseter fjellstue søker etter flere kokker/kjøkkenassistenter for kommende sesong. Vi ser etter deg som trives på kjøkkenet, setter pris på norsk mattradisjon og ikke er redd for en utfordring. Hvis du har erfaring med å jobbe på kjøkken fra før av, er det en stor fordel, men ikke et krav.

Om arbeidsgiveren 

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største, betjente anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. Les mer på www.haukeliseter.no

Foruten beliggenheten er maten vi serverer et stort trekkplaster for både fjellvandrere og bilturister. Vår restaurant serverer tradisjonell, norsk mat med fokus på lokale råvarer. Vi vil at råvarene i størst mulig grad skal komme fra lokale leverandører for å sikre oss den beste kvaliteten og den korteste reiseveien. Norsk mattradisjon, kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt blir i stor grad verdsatt av våre gjester.  

Vi serverer buffet med hjemmelagde kjøttkaker, rømmegrøt og dagens suppe. Vi har også en à la carte meny som består av et utvalg enkle småretter, fullverdige middagsretter og dagens dessert. I helger og i høysesong tilbyr vi også en unik treretters meny. Som kjøkkenassistent vil du være en viktig bidragsyter i alle retter som tilbredes på vårt kjøkken. 

Arbeidsoppgaver

Som kjøkkenassistent blir du en del av et team som har som sin viktigste oppgave å lage fabelaktig, god mat til sultne fjellfolk.

Vår meny har stor variasjon og i dine arbeidsoppgaver vil matlaging av både kaldretter, småretter, middagsretter, festmåltider, personalmat og dessert inngå. Oppvask og renhold av kjøkken er også en sentral del av den daglige kjøkkendriften. 

Nødvendig opplæring vil bli gitt. 

Vår(e) nye kjøkkenassist(er)…

  • Har gjerne kokkeutdannelse og/eller erfaring med å jobbe på kjøkken
  • Setter pris på velsmakende mat og råvarer av god kvalitetet 
  • Er miljøengasjert og opptatt av kortreist mat
  • Er ikke rett for en utfordring 
  • Tåler høyt arbeidstempo og har stor arbeidskapasitet 
  • Liker å møte nye mennesker og er en lagspiller 
  • Trives på fjellet og i norsk natur (ikke et krav, men en stor fordel)

Betingelser:

Stillingstittel:                         Kjøkkenassisent 
Arbeidstider:                         Ukedager og helg, dagtid og kveld
Lønn:                                       Etter avtale
Tiltredelse:                             Etter avtale

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 60 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere perioder.  

Alt personale bor sammen i eget bygg med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom. De fleste har egne soverom med bad, men i perioder deler man rom to og to (her operer vi etter "først inn-prinsippet"). Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Er du vår nye kjøkkenassistent?

Send søknad og CV til soknad@haukeliseter.no. Merk e-posten med "kjøkkenassistent". 

Søknadsfrist: snarest - alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Spørsmål om stillingen kan rettes til kjøkkensjef, Jessika Svensson. Ta gjerne kontakt på e-post, kjokken@haukeliseter.no, så kontakter hun deg ved første anledning

Skrevet av Marthe Trondsen 19. juli 2021