Er du Haukeliseter fjellstue sin nye soussjef?

Vår soussjef skal ut på nye eventyr, og stillingen er derfor ledig for deg som lager sinnsykt god mat, er opptatt av norsk mattradisjon og lokale råvarer, og trives i vakre omgivelser på høyfjellet.

Har du en drøm om å bo og jobbe på høyfjellet? Nå har du muligheten! Haukeliseter fjellstue søker ny soussjef
Har du en drøm om å bo og jobbe på høyfjellet? Nå har du muligheten! Haukeliseter fjellstue søker ny soussjef Foto: Marius Dalseg

Om arbeidsgiveren 

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største, betjente anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. Les mer på www.haukeliseter.no

Foruten beliggenheten er maten vi serverer et stort trekkplaster for både fjellvandrere og bilturister. Vår restaurant serverer tradisjonell, norsk mat med fokus på lokale råvarer. Vi vil at råvarene i størst mulig grad skal komme fra lokale leverandører for å sikre oss den beste kvaliteten og den korteste reiseveien. Norsk mattradisjon, kombinert med moderne smaker, ny utførelse og en fantastisk utsikt blir i stor grad verdsatt av våre gjester.  

Vi serverer buffet med hjemmelagde kjøttkaker, rømmegrøt og dagens suppe. Vi har også en à la carte meny som består av et utvalg enkle småretter, fullverdige middagsretter og dagens dessert. I helger og i høysesong tilbyr vi også en unik treretters meny. Som soussjef vil planlegging, utarbeidelse og presentasjon av treretters middag være blant dine hovedoppgaver.

Arbeidsoppgaver

Som soussjef på Haukeliseter fjellstue blir din viktigste arbeidsoppgave å lage sinnsykt god mat til sultne fjellfolk.

Ditt største ansvarsområde vil være vår treretters meny. Dette innebærer matlaging, men også menyutvikling, planlegging og innkjøp av råvarer. Vår treretters middag servers hver fredag og lørdag gjennom hele året, samt i høysesong som jul, påske og sommer. Vi tilbyr også treretters middag på bestilling som ved spesielle anledninger som brylluper, jubileer og ved andre spesielle arrangementer som avholdes på fjellstuen.   

Du vil ha en sentral rolle, og være en viktig bidragsyter, i den daglige driften på kjøkkenet. Dette inkluderer både matlaging, varebestillinger, IK-mat, renhold og sikkerhet.

Soussjef rapporterer til kjøkkensjef, og er stedfortreder ved hennes fravær

Vår nye soussjef…

  • Har kokkeutdannelse/ fagbrev
  • Har erfaring som kokk eller soussjef 
  • Er godt kjent med norske mattradisjoner og råvarer
  • Er miljøengasjert og opptatt av kortreist mat
  • Er fleksibel, har stor arbeidskapasitet og selvstendig
  • Liker å møte nye mennesker og er god til å samarbeide
  • Er glad i fjell og friluftsliv (ikke et krav, men en stor fordel)

Betingelser:

Stillingstittel:                         Soussjef
Ansettelsesform:                   Fast
Arbeidstider:                          Ukedager og helg, dagtid og kveld
Lønn:                                       Etter avtale
Tiltredelse:                             1. juni eller etter avtale

På Haukeliseter bor personalet sammen i eget bygg, med flere fellesarealer som kjøkken, stue, TV-stue, treningsrom og vaskerom. De fleste har egne soverom med bad, men i perioder deler man rom to og to (her operer vi etter "først inn-prinsippert"). Vi har et sosialt kollektiv som har det mye gøy sammen på fritiden. 

Er du vår nye soussjef?

Send søknad og CV til soknad@haukeliseter.no. Merk e-posten med "soussjef". 

Søknadsfrist: snarest- alle søknader vil bli vurdert fortløpende

Spørsmål om stillingen kan rettes til kjøkkensjef, Jessika Svensson. Ta gjerne kontakt på e-post, kjokken@haukeliseter.no, så kontakter hun deg ved første anledning.Skrevet av Marthe Trondsen 13. april 2021