Haukeliseter fjellstue søker bakeriassistent

Haukeliseter Fjellstue søker bakeriassistent for sommeren 2019, og for riktig person finnes mulighet for fast stilling etter at sommersesongen er over.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 moh. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Naturen i området er fantastisk for å drive med et aktivt friluftsliv, vinter som sommer. Det er altså gode muligheter for fjellturer året rundt, på ski eller til fots. Andre aktuelle fritidsaktiviteter er kiting, jakt, fiske og kajakkpadling. Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon.

Alle som jobber her, bor i et nytt og fint personalbygg, med eget treningsrom, TV-stue, stort kjøkken og stue. Du vil ha tilgang til kostnadsfritt trådløst internett på hele bruket.


Bakeriassistent i høyfjellet

I arbeidsoppgavene til assistenten inngår daglig bakeridrift. Dette inkluderer også daglig rengjøring av bakeriet. Bakeriet baker alt av brød til frokostbuffeen på Haukeliseter og forsyner i tillegg bakeriutsalget vårt med boller, brød og kaker. Vi har ikke et krav om relevant utdanning, men vi søker deg som har en interesse for baking og matlaging. Her kan du lese mer om vår bakerisatsing på Haukeliseter fjellstue og hvordan det kan være å arbeide en sommer på bakeriet.

Vi ønsker å skape en minneverdig matopplevelse for gjesten i storslåtte omgivelser. Liker du utfordringer i arbeidet og vil oppleve noe utenom det vanlige, kan dette være jobben for deg.

Søkeren må beherske et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

Stillingsprosent: 100

Arbeidstider: Arbeidet legges til både uke- og helgedager, og vakten starter ofte tidlig om morgenen.

Lønn etter avtale

Tiltredelse: Juni

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad, cv og minst to referanser til soknad@haukeliseter.no. Merk søknaden med «Bakeriassistent». Alle søknader vurderes fortløpende.Kontaktpersoner:

Håkon Aarthun

Bestyrer

Tlf.: 48 13 60 66


Frank Peter Kliem

Bakeriansvarlig

Tlf: 40 10 43 55

Skrevet av Marcus Andersson 20. mars 2019