Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Kjøkkenassistent på fjellet?

Haukeliseter Fjellstue søker en kjøkkenassistent.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 m.o.h. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. Naturen i området er fantastisk for friluftsliv vinter som sommer.

Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte. Se www.haukeliseter.no

På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Gode muligheter for fjellturer sommer og vinter, jakt, fiske og kajakk. Alle som jobber her bor i et nytt og fint personalbygg, med eget trimrom, TV-stue og stort kjøkken og stue. Tilgang til kostnadsfri trådløs internett på hele bruket.

Kjøkkenassistent i høyfjellet

I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med assistanse i matlagingen og rengjøring av kjøkken. Relevant utdanning er ikke et krav, men interesse for matlaging er en forutsetning.  

Vi arbeider mest mulig med lokale råvarer og finner inspirasjon i norsk mattradisjon. Vår målsetting er å tilby nye smaksopplevelser med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Vi tilbyr blant annet buffet, a la carte og treretters meny. Vi vil skape en minneverdig matopplevelse for gjesten i en storslått natur. Liker du utfordringer i arbeidet og vil oppleve noe utenom det vanlige kan dette være jobben for deg! 

Søker må beherske et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig

Arbeidstider: fulltid; ukedager og helger, dag- og kveldsvakter.

Lønn etter avtale.

Tiltredelse: snarest/etter avtale.

Søknadsfrist: snarest

Søknad med personlig brev og CV som inneholder to relevante referanser som kan ringes, sendes med e-post til soknad@haukeliseter.no , merk søknad med Kjøkkenassistent.

Spørsmål:

Ring Ole Øiseth på tlf.: 47905011 eller Allan Nielsen: 94005656

Skrevet av Marcus Andersson 9. april 2018