Kjøkkenassistent på fjellet?

Haukeliseter Fjellstue søker en kjøkkenassistent.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 m.o.h. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. Naturen i området er fantastisk for friluftsliv vinter som sommer.

Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte. Se www.haukeliseter.no

På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Gode muligheter for fjellturer sommer og vinter, jakt, fiske og kajakk. Alle som jobber her bor i et nytt og fint personalbygg, med eget trimrom, TV-stue og stort kjøkken og stue. Tilgang til kostnadsfri trådløs internett på hele bruket.

Kjøkkenassistent i høyfjellet

I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med assistanse i matlagingen og rengjøring av kjøkken. Relevant utdanning er ikke et krav, men interesse for matlaging er en forutsetning.  

Vi arbeider mest mulig med lokale råvarer og finner inspirasjon i norsk mattradisjon. Vår målsetting er å tilby nye smaksopplevelser med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Vi tilbyr blant annet buffet, a la carte og treretters meny. Vi vil skape en minneverdig matopplevelse for gjesten i en storslått natur. Liker du utfordringer i arbeidet og vil oppleve noe utenom det vanlige kan dette være jobben for deg! 

Søker må beherske et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig

Arbeidstider: fulltid; ukedager og helger, dag- og kveldsvakter.

Lønn etter avtale.

Tiltredelse: snarest/etter avtale.

Søknadsfrist: 30. april 2018

Søknad med personlig brev og CV som inneholder to relevante referanser som kan ringes, sendes med e-post til soknad@haukeliseter.no , merk søknad med Kjøkkenassistent.

Spørsmål:

Ring Ole Øiseth på tlf.: 47905011 eller Allan Nielsen: 94005656

Skrevet av Marcus Andersson 9. april 2018