Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Haukeliseter fjellstue søker kokk

Foto: Ida Sandberg

Haukeliseter Fjellstue søker engasjert kokk i fast stilling

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 moh. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Naturen i området er fantastisk for å drive med et aktivt friluftsliv, vinter som sommer.

Det er altså gode muligheter for fjellturer året rundt, på ski eller til fots. Andre aktuelle fritidsaktiviteter er kiting, jakt, fiske og kajakkpadling. Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon.

Alle som jobber her, bor i et fint personalbygg, med eget treningsrom, TV-stue, stort kjøkken og stue. Du vil ha tilgang til kostnadsfritt trådløst internett på hele bruket. 

Kokk i høyfjellet

Haukeliseter fjellstue søker en kokk i fast stilling. I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med matlaging og rengjøring av kjøkkenet.

Vi arbeider mest mulig med lokale råvarer og finner inspirasjon i norsk mattradisjon. Målsettingen vår er å tilby nye smaksopplevelser med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Vi tilbyr blant annet buffet, à la carte og treretters meny. Vi vil skape en minneverdig matopplevelse for gjesten i storslåtte omgivelser. Liker du utfordringer i arbeidet og vil oppleve noe utenom det vanlige, kan dette være jobben for deg.

Søkeren må beherske et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

Stillingsprosent: 100.

Arbeidstider: Uke- og helgedager, dag- og kveldsvakter.

Lønn etter avtale.

Tiltredelse: Januar/februar 2020

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad, cv og minst to referanser til soknad@haukeliseter.no. Merk søknaden med «Kokk». Alle søknader vurderes fortløpende.


Kontaktperson:

Jessika Svensson

Kjøkkensjef

Tlf.: 947 94 254

Foto: Håkon Aarthun

Skrevet av Marcus Andersson 9. august 2019