Haukeliseter fjellstue søker ny kokk

Haukeliseter Fjellstue søker ny og engasjert kokk i fast stilling.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 m.o.h. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. Naturen i området er fantastisk for friluftsliv vinter som sommer.

Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte. Se www.haukeliseter.no

På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Gode muligheter for fjellturer sommer og vinter, jakt, fiske og kajakk. Alle som jobber her bor i et nytt og fint personalbygg, med eget trimrom, TV-stue og stort kjøkken og stue. Tilgang til kostnadsfri trådløs internett på hele bruket.

Glad og dreven kokk som liker utfordringer søkes!

Haukeliseter fjellstue har ledig en fast stilling med oppstart snarest. I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med matlaging og rengjøring av kjøkken.

Vi arbeider mest mulig med lokale råvarer og finner inspirasjon i norsk mattradisjon. Vår målsetting er å tilby nye smaksopplevelser med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Vi tilbyr blant annet buffet, a la carte og treretters meny. Vi vil skape en minneverdig matopplevelse for gjesten i en storslått natur. Liker du utfordringer i arbeidet og vil oppleve noe utenom det vanlige kan dette være jobben for deg!

For riktig person finnes mulighet for utviddet ansvar. 

Søker må beherske et skandinavisk språk både muntlig og skriftlig.

Arbeidstider: fulltid; ukedager og helger, dag- og kveldsvakter.

Lønn etter tariff.

Tiltredelse: snarest/etter avtale.

Søknadsfrist: snarest

Søknad med personlig brev og CV som inneholder to relevante referanser som kan ringes, sendes med e-post til soknad@haukeliseter.no , merk søknad med Kokk.

Spørsmål:

Ring Håkon Aartun på tlf.: 48136066 eller Allan Nielsen 94005656.

Foto: Håkon Aarthun

Skrevet av Marcus Andersson 26. juli 2018