Haukeliseter fjellstue søker kokk

Haukeliseter Fjellstue søker ny og engasjert kokk til sommeren med mulighet for forlengelse for riktig person.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 moh. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Naturen i området er fantastisk for å drive med et aktivt friluftsliv, vinter som sommer.

Det er altså gode muligheter for fjellturer året rundt, på ski eller til fots. Andre aktuelle fritidsaktiviteter er kiting, jakt, fiske og kajakkpadling. Fjellstuen eies av Stavanger Turistforening og er Norges største DNT-hytte.

Se www.haukeliseter.no for mer informasjon.

Alle som jobber her, bor i et nytt og fint personalbygg, med eget treningsrom, TV-stue, stort kjøkken og stue. Du vil ha tilgang til kostnadsfritt trådløst internett på hele bruket.

Kokk i høyfjellet

Haukeliseter fjellstue søker en kokk til sommersesongen med mulighet for forlengelse for den rette vedkommende. I arbeidsoppgavene inngår daglig kjøkkendrift med matlaging og rengjøring av kjøkkenet.

Vi arbeider mest mulig med lokale råvarer og finner inspirasjon i norsk mattradisjon. Målsettingen vår er å tilby nye smaksopplevelser med utgangspunkt i tradisjonelle retter. Vi tilbyr blant annet buffet, a la carte og treretters meny. Vi vil skape en minneverdig matopplevelse for gjesten i storslåtte omgivelser. Liker du utfordringer i arbeidet og vil oppleve noe utenom det vanlige, kan dette være jobben for deg.

Søkeren må beherske et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig.

Stillingsprosent: 100.

Arbeidstider: Uke- og helgedager, dag- og kveldsvakter.

Lønn etter avtale.

Tiltredelse: Juni 2019

Søknadsfrist: Snarest

Send søknad, cv og minst to referanser til soknad@haukeliseter.no. Merk søknaden med «Kokk». Alle søknader vurderes fortløpende.


Kontaktperson:

Jessika Svensson

Kjøkkensjef

Tlf.: 947 94 254

Foto: Håkon Aarthun

Skrevet av Marcus Andersson 20. mars 2019