Slik blir påsken på Haukeliseter

Foto: Marthe Trondsen

På grunn av smittesituasjonen i Norge, og strenge, nasjonale tiltak ser vi oss nødt til å planlegge for nok en annerledes-påske på fjellet:

Se også: Åpningstider påsken 2021

Vi holder åpent, men kun for overnattende gjester som allerede har forhåndsbestilt opphold 

Haukeliseter fjellstue holder åpent i påsken, men kun for et begrenset antall gjester som allerede har forhåndsbestilt opphold hos oss. Det vil si at vi dessverre ikke har mulighet til å ta i mot nye bookingforespørsler, og at hovedbygningen, restauranten og andre fasiliteter holdes stengt for øvrige gjester. Vi har heller ikke anledning til å ta i mot drop-in-gjester, teltere og/eller bobiler. 

Overnattende gjester vil få tilbud om å forhåndsbestille måltider som frokost, niste og treretters middag. Disse vil da få tildelt et fast bord som man benytter seg av under hele oppholdet. Overnattende gjester kan også benytte seg av vårt tilbud fra fjellmenyen

Vi forholder oss til nasjonalt forbud mot skjenking av alkohol og det vil derfor ikke være anledning til å kjøpe alkohol i restauranten i løpet av påskehøytiden.

For dagsgjester og gjennomreisende tilbyr vi take away fra bakeriet og fjellmenyen 

Hovedbygget og restauranten holdes stengt for alle andre enn overnattende gjester. Dagsgjester og gjennomreisende kan likevel benytte seg av vårt take away-tilbud:

Bakeri Nansen

Bakeri Nansen holder åpent i Nansen-bygget hver dag mellom klokken 11.00 - 17.00. Her blir det mulighet for å kjøpe med seg boller, brød, vafler, påsmurt, sjokolade, kaffe og brus. Det er dessverre ikke anledning til sitte ned og nyte bakevarene innendørs. 

Fjellmeny

Vi tilbyr også take away fra vår fjellmeny hver dag mellom klokken 12.00 - 20.00. Mat fra fjellmenyen bestille på telefon til +47 3506 2777. Betaling skjer med Vipps. Maten vil bli levert til deg utendørs. 

Se fjellmenyen

Påbud om munnbind og 2-meters avstand

Vi må be alle besøkende, både overnattende gjester og dagsgjester, om å sette seg godt inn i smittevernreglene slik at vi sammen kan skape trygge fjellopplevelser! 

  • Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk 
  • Hold deg hjemme hvis du er i karantene, eller venter på testsvar
  • Hold deg hjemme hvis du kommer fra et område med høyt smittenivå og strenge lokale tiltak
  • Vær påpasselig med smittvern på reise fra hjemmet til fjellstuen 
  • Hold mimimum to meters avstand til andre gjester og begrens opphold i fellesarealer
  • Husk god håndhygiene. Det er plassert tilstrekkelig med håndsprit på fjellstuen. 
  • Det er innført påbud om bruk munnbind innendørs 
  • Sett deg inn i nasjonale regler og anbefalinger for smittevern - og overhold disse
  • Sett deg inn i de lokale tiltakene som gjelder i din hjemkommune og i Vinje kommune. Reglen er at du skal forholde deg til både reglene i den kommunen du kommer fra og i besøkskommunen (Vinje kommune)


Har du spørsmål?  Send oss gjerne en hevendelse via vår Facebook-side

Vi ønsker alle en riktig god påske, hvor enn den tilbringes
Vi ønsker alle en riktig god påske, hvor enn den tilbringes Foto: Marthe Trondsen

Skrevet av Marthe Trondsen 17. mars 2021