Drømmer du om å jobbe på Turistforeningens største fjellstue? Nå har du sjansen!

Det er noe eget med å jobbe på en turisthytte langt til fjells. På Haukeliseter fjellstue er vi stadig på jakt etter serviceinnstilte og friluftsinteresserte medarbeidere. Akkurat nå har vi flere ledige stillinger, både for fast -og sesongbasert ansettelse. 

Vil du bli en del av denne gjengen? På Haukeliseter er vi ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!
Vil du bli en del av denne gjengen? På Haukeliseter er vi ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser! Foto: Håkon Aathun

Å jobbe på Haukeliseter fjellstue 

Haukeliseter fjellstue tilhører Stavanger Turistforening, og er det største, betjente anlegget tilknyttet Den Norske Turistforeningen. Fjellstuen holder åpent 365 dager i året og ligger sentralt ved den helårsåpne veien E134 på Haukelifjell.

Haukeliseter har en unik beliggenhet 1000 meter over havet. Fjellstuen er innfallsporten til Hardangervidda i nord, og Ryfylke og Setesdalsheiene i sør. Med Haukeliseter som utgangspunkt er tur -og aktivitetsmulighetene uendelige. 

På Haukeliseter er vi rundt 25 ansatte i lavsesongen, og opp mot 60 ansatte på det meste i høysesong. Noen er fast ansatte og har vært på fjellstuen i mange år, mens andre er her for en kortere periode, om ikke bare for en sommerjobb. 

Alle som jobber her, bor også på bruket i et eget personalbygg. Vi har et sosialt fellesskap som er opptatt av å spille hverandre gode. På fritiden finner vi ofte på mye gøy sammen, enten det er turer og utflukter eller temafest og innekos. 

Vi er ansatte i alle aldre, nasjonaliteter, bakgrunner og med ulike interesser, men fellesnevneren er at vi alle er glad i natur, fjell og frisk luft. Også brenner vi for å levere gode gjesteopplevelser!

Ulike arbeidsoppgaver

På Haukeliseter er vi organisert i flere avdelinger med ulike arbeidsoppgaver. Uansett avdeling så jobber vi som et team, noe som innebærer at vi hjelper hverandre når det trengs!

 Akkurat nå har vi flere ledige stillinger i de ulike avdelingene: 

Fjellstuemedarbeider til restaurant og servering

Restaurant og servering er den største avdelingen på fjellstuen. Arbeidsoppgavene er mange og varierte, men fellesnevneren er at gjestenes behov og ønsker kommer først. Å jobbe i denne avdelingen krever at du trives blant andre mennesker, har stor arbeidskapasitet og et glimt i øyet. 

Avdelingen har per i dag 13 ansatte, og ser nå etter ytterligere forsterkninger. Vi har derfor flere ledige stillinger frem mot sommersesongen, med mulighet for forlengelse for riktig person.

Les mer, og søk på stillingen som fjellstuemedarbeider her!

Soussjef og kjøkkenassistent

Maten som serves på Haukeliseter er et stort trekkplaster for både fjellvandrere og bilturister. Vi har en variert meny med fokus på lokale råvarer.

Flere av de ansatte på kjøkkenet søker seg nå videre til nye eventyr, og stillingen som soussjef er derfor ledig for deg som lager sinnsykt godt mat. Frem mot sommeren har vi også behov for flere kjøkkenassistenter. 

Er du Haukeliseters nye soussjef? Les mer og søk her

Søk på stillingen som kjøkkenassistent her

Resepsjonister

Denne blide gjengen er selve fjellstuens ansikt utad og en viktig informasjonskilde for gjestene våre. Arbeidsoppgavene er mange; foruten å svare telefoner og e-post, sjekke ut og inn gjester, gir de turtips, ordner gruppebookinger, og koordinerer med andre avdelinger.

Har du lyst til å jobbe i resepsjonen på Haukeliseter? I så fall har vi en ledig stilling som fast ansatt, og en ledig stilling for sommeren.

Les mer og søk her

Bakeri Nansen

Hver morgen står bakeriansvarlig, Frank, opp grytidlig for å bake brød, boller og andre bakevarer. Resultatet kan gjestene våre nyte fra vår frokostbuffet, eller kjøpe fra vårt bakeriutsalg. 

Bollene fra Bakeri Nansen begynner å bli svært omtalte, og ikke minst godt likt, blant fjellvandrere og bilturister som ferdes over Haukelifjell. 

Nå trenger Frank hjelp. Vil du være med å bake høyfjellets beste boller? I så fall har vi ledig stilling som bakeriassistent.

Les mer og søk her

Vil du bli en del av denne flotte gjengen? Søk på en stilling som fjellstuemedarbeider da vel!
Vil du bli en del av denne flotte gjengen? Søk på en stilling som fjellstuemedarbeider da vel!
Vi trenger flere flinke kokker på laget
Vi trenger flere flinke kokker på laget
Resepsjonen søker nye medarbeidere!
Resepsjonen søker nye medarbeidere!
Bakeriansvarlig Frank (t.v.) trenger hjelp og søker nå etter ny bakeriassistent. Her sammen med resten av ledelsen på Haukeliseter
Bakeriansvarlig Frank (t.v.) trenger hjelp og søker nå etter ny bakeriassistent. Her sammen med resten av ledelsen på Haukeliseter

Skrevet av Marthe Trondsen 26. februar 2021