Haukeli topp 10

Foto: Marcus Andersson

Sommeren er kommet til fjells og hva er da bedre enn å komme seg på tur! De siste ukene har snøen smeltet fort, og turstiene har kommet frem mange steder.

Til sommeren 2019 ønsker vi å presentere Haukeli topp 10, en samling av flotte fjellturer til 10 forskjellige topper i fjellene rundt Haukeliseter fjellstue. Dette er en samling av fine og karakteristiske topper, med ulike vanskelighetsgrader som vi mener flere burde oppleve!

Går du en, eller tre topper i sommer, eller tar du kanskje alle ti? Tar du en eller flere av de 10 toppene i løpet av sommeren, før 30.september (noen av toppene bør tas før 10.august pga. reinsdyrjakt), så er du med i trekningen av fine priser fra Haukeliseter fjellstue.

De 10 toppene, som alle er markert med stor varde og skilt, er følgende:

Til tross for at toppene er godt merket med toppvarder er dette turer som går i fjellterreng, og flere av turene går på stier som ikke er merket. Noen er merket eller delvis merket, men vi anbefaler alltid at man har med seg kart og kompass, noe du kan få kjøpt i resepsjon på Haukeliseter hvis du ikke har det fra før.

Hvordan skal vi vite hvem som har vært på toppene? Ta et bilde på toppen, gjerne med deg selv eller ditt turfølge, og last opp dette på Instagram hvor du bruker #haukelitopp10. Husk å ha en åpen profil, ellers vil det ikke være mulig for oss og se bildene. Bruker du ikke Instagram eller usikker på om vi sett at du besøkt en av de ti toppene så send oss en mail med bildene til marked@haukeliseter.no. En topp = ett lodd i trekningen av premie. Jo flere topper, jo flere lodd!

​​​​​​​Vi ønsker deg en glad tursommer!

Foto: Marcus Andersson

Skrevet av Marcus Andersson 11. juni 2019