Er du klar for enda en herlig påskefeiring til fjells?

Personalet koser seg når serveringen flyttes ut i sola.
Personalet koser seg når serveringen flyttes ut i sola. Foto: Christel Hansen

Påsken skal feires til fjells, mener vi! Akkurat som at nordmenn er født med ski på beina, ligger det også i den norske folkesjelen at vi blir utsatt for en uimotståelig dragning mot fjell, appelsin og sjokolade i påsken. Da er Haukeliseter stedet å dra til! Programmet er klart, og bookingene strømmer på. Kommer du?

Som vanlig har vi et variert program i høytidene. Påsken er et absolutt høydepunkt her på Haukeliseter fjellstue, enten du vil gå på langtur i vårsnøen eller leke rundt setra og kose deg i solveggen. Maten kan vi diske opp, så får du mest mulig tid ute i naturen. 

Vi har delt påskeferien i to bolker. Det første innrykket er fra fredag 12. april til onsdag 17. april, og så står vi igjen klare til å ta imot en ny pulje med fjellglade gjester fra onsdag 17. april til 2. påskedag, mandag 22. april. Kontakt resepsjonen på info@haukeliseter.no for å reservere opphold. Det fyller seg fort opp, men vi har fremdeles noen ledige rom. 

Programmet byr på mye kos og moro: Påskejakt for barn, skilek, påskeverksted, familiequiz og mye mer. Første påskedag avrunder vi hele feiringen med en heidundrandes ukulelekonsert. Da blir det jazzet stemning til fjells! 

Familiehygge i påskeferien.
Familiehygge i påskeferien.

Skrevet av Marcus Andersson 14. februar 2019