Velkommen til fjells i sommer!

Foto: Fredrik Fjeld

Lørdag 30. juni er det offisiell sommeråpning av fjellet og alle DNT-hyttene åpner dørene for en ny sommersesong. Selv om vi har åpent 365 dager i året vil vi være med å feire dette!

I anledning av den offisielle sommeråpningen, tilbyr vi våre gjester og dagsbesøkere gratis utleie av kano, kajakk og robåt. Ta med deg venner og familie til fjells, og nyt sommeren på Haukeliseter! Til dere som skal ut på tur utloves også noen give-aways fra våres samarbeidspartnere.

Ønsker du å booke overnatting for denne helgen så ta kontakt med resepsjonen på info@haukeliseter.no

For den som ønsker en fottur er det allerede nå fine forhold på noen turer, for eksempel går det fint å ta seg opp til Vesle Nup. Her kan du lese den nyeste føremeldingen.  Har du lyst på en annen tur så har vi her samlet de beste turene til forts rundt Haukeliseter, les mer her.


#holdfjelletrent, for at du skal få en bedre opplevelse til fjells! Skal du på fjelltur oppfordrer vi deg å plukke opp søppel som andre har gått ifra. Nå har du sjansen til å vinne et gavekort på overnatting og treretters middag for to på Haukeliseter fjellstue som takk for ditt engasjement. Les mer her.


Sommer på fjellet innebærer flere gjester og vi utvider våre åpningstider allerede fra 23. juni. De vil bli som følger:

  • Frokost fra 07:30 - 10:00
  • Middagsservering 12:00-21:00, buffet frem til 21:30
  • Treretters middag tirsdag til lørdag, bordsetning mellom 18:00-20:30
  • Bakeri Nansen hver dag mellom 10:00-16:00, søndag og mandag 11:00-17:00
  • Stamp og badstue tirsdag, torsdag og lørdag fra 16:00, mandag, onsdag, fredag og søndag er det mulig å fyre selv i badstuen.


Så det blir lengre åpningstider, og mer tid til å komme seg ut på tur. Vi gleder oss masse til sommeren!

Foto: Annika Reents

Skrevet av Marcus Andersson 12. juni 2018