#holdfjelletrent

Foto: Marie Honoré Jensen

På Haukeliseter fjellstue er vi opptatt av at du får en fin opplevelse til fjells og da syns vi det er viktig at du møtes av et rent fjell uten søppel. Nå iverksetter vi noen tiltak for å forbedre din opplevelse.

- Vi som bor og jobber her plukker det søppelet som vi ser til fjells når vi er ute på tur, men dette er en jobb som alle som går i fjellet må bli med på. Vi oppfordrer derfor alle som går ute i fjell og natur å plukke opp det de ser av søppel. Ingen kan gjøre alt men alle kan få gjort noe! Sier Marcus Andersson, arrangements- og markedssjef på Haukeliseter fjellstue

Vi syns dette er så viktig at vi ønsker å gi bort et gavekort på overnatting og treretters middag for to på Haukeliseter fjellstue til noen av alle de flinke som hjelper oss med å holde fjellet rent. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen om en overnatting og treretters middag på Haukeliseter er å ta bilde på søppel du har plukket opp når du er på tur, poste dette på Instagram og tagge ditt bilde med #holdfjelletrent og #haukeliseter. Hvert bilde er en sjanse til å vinne. På denne måten er dere med og gjør en god og viktig gjerning, samtidig som dere er med og oppfordrer flere til å plukke søppel på fjellet og være med å bidra til et renere fjell.

Alle mennesker vet at det er feil å forlate søppel i naturen, for det andre er det forbudt! Bli med oss å slå et slag for sporløs ferdsel i verdens største lekeland!

Foto: Preben Falck

Skrevet av Marcus Andersson 12. juni 2018