Haukeliseter Fjellfestival 10.-13. mai

I anledning Turistforeningens 150 års-feiring inviterer Haukeliseter og Stavanger Turistforening til en sosial og hyggelig langhelg for alle skiinteresserte. Det blir toppturer og bortover-turer på forskjellige nivåer, konkurranser, kurs, foredrag, musikk og god mat. Dette vil du ikke gå glipp av!

Dette er helgen da vi samler alle tur- og fjellinteresserte på Haukeliseter Fjellstue som vil være utgangspunktet for helgen. Uavhengig av om du er nybegynner eller har gått på tur i flere år, så vil vi tilby turer tilpasset til deg og dine ønsker. Det settes opp både lange og korte turer, turer med kun fokus på selve turen og det sosiale. Noen turer vil ha kursinnslag av typen «hvordan bli en bedre skifotograf». Tilbake på Haukeliseter etter en fin dag på tur vil det bli satt opp forskjellige foredrag og aktiviteter utover kvelden.

For å få ta del i alt gøy som skjer denne helgen trenger du kun et festivalpass. Da er alt av aktiviteter inkludert og ingen ekstra kostnader tilkommer. Les mer om festivalpasset lengre ned.

Program og informasjon vil oppdateres fortløpende så følg med på hjemmeside og Facebook for siste nytt.

Festivalpass

Med festivalpass får du tilgang til alle aktivitetene som turer, konkurranser, kurs, foredrag, musikk og alt annet som skjer på Haukeliseter i forbindelse med Haukeliseter Fjellfestival. Prisen for festivalpass er kun 1799,-/1999,- (medlem/ikke medlem).

Nå kan du bestille ditt festivalpass her. 

Påmelding til de forskjellige turene vil gjøres på stedet. Hver kveld vil turer for påfølgende dag angis, og da er det førstemann til mølla-prinsippet for påmelding til turene. Noen turer vil det være begrenset med plasser på, men det vil uansett finnes fine turer for alle med festivalpass.

Program

Aktiviteter som vi allerede nå har klare på programmet,
og som er inkludert i festivalpasset er:

Toppturer
Fjellskiturer
Foredrag
Konkurranser
Bildevisning fra dagens turer
Afterski
Stamp & badstue
Quiz

Programmet oppdateres fortløpende, og lengre ut på
​​​​​​​vinteren vil vi også presentere et mer spesifisert program.

Overnatting

Vi tilbyr forskjellige varianter av overnatting i forskjellige prisklasser. Rimeligste alternativet vil være telt der du betaler kun 50,- per person for hele helgen. Ønsker du et rimelig alternativ men likevel å sove innendørs er det plass på sovesal eller stabbur, her er prisen for medlemmer 247,- per natt. På stabburet finnes mulighet for å lage sin egen mat for de som ønsker, men vi kan dessverre ikke tilby de på sovesal eller i telt noen kjøkkentilgang. Ønsker dere litt mer luksus kan vi tilby selvstellsrom med dusj og toalett i gangen, samt et minikjøkken på rommet. Eller så har vi fjellrom for de som ønsker å unne seg litt komfort og luksus, privat rom med oppredde senger og dusj/toalett på rommet. En god natts søvn er viktig for å lade batteriene.

Les her for mer informasjon om de forskjellige romtypene. ​​​​​​​

Overnatting bookes enklest via mail til info@haukeliseter.no​​​​​​​ vennligst angi at dere skal på Haukeliseter Fjellfestival.

Mat

For deg som vil fokusere på skikjøring, treffe nye folk og nyte mest mulig av helgen vil vi tilby alle deltakere fullpensjon med frokost, niste til tur og middagsbuffet om kvelden. Middagsbufféen serveres enten i restauranten eller direkte fra grillen, det vil være avhengig av været. Det vil også finnes vegetariske alternativer.

Pris for dette er 1335,-/1635,- (medlem/ikke medlem) for hele helgen, noe rimeligere for de på fjellrom da de allerede har frokost inkludert. Prisen inkluderer 3*frokost, 3* niste og termospåfyll, 3*middagsbuffet.

Dette bookes gjerne samtidig som overnatting på mail til info@haukeliseter.no. Husk å oppgi eventuelle allergier eller spesialkost her også.

Ønsker dere litt mer luksus tilbyr vi også treretters middag hver kveld, denne har et begrenset antall plasser så book tidlig om du ønsker denne.

TAKK TIL VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Skrevet av Marcus Andersson 17. januar 2018