Informasjonsmøte Rubenstur

Fellestur

Dato
15. desember 2011
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangør
DNT Telemark
Dette arrangementet er over!
Telemark Turistforening inviterer interesserte til informasjonsmøte om Rubenstur i våre lokaler torsdag 15. desember kl 18:00.

Rubenstur er en tur på Hardangervidda i overgangen juni/juli arrangert av Telemark Turistforening og prosjektet En Tur for Alle, etter initiativ fra Ruben Andre Smith.

Turen vil vare 5-7 dager og er inspirert av TV-programmet "Ingen grenser". Fokuset på Rubenstur skal derimot være mer rettet mot hygge og friluftslivsopplevelser underveis. Veien er målet!

Vi søker deltakere fra 25 år som har en funksjonshemning. Det må være et krav at deltakeren kan gå noen få kilometer i løpet av en dag. Ellers vil vi blant annet benytte hestetransport, båt og sykkel.

Turen går fra Gvepseborg ved Rjukan og nordover på Hardangerviddas østre del. Det blir blant annet overnatting på Helberghytta, Kalhovd og Mårbu. Turen vil ende opp ved Imingfjell Turistheim. Selve detaljene skal planlegges i fellesskap.

Informasjonsmøte Rubenstur

Telemark Turistforening inviterer interesserte til informasjonsmøte om Rubenstur i våre lokaler torsdag 15. desember kl 18:00. Rubenstur er en tur på Hardangervidda i overgangen juni/juli arrangert av Telemark Turistforening og ...

Kontaktinformasjon: