Strikkehelg på fjellet

Arrangement

Fra dato
12. november kl. 08:00
Til dato
14. november
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening , Haukeliseter fjellstue
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
2068
Dette arrangementet er over!

Er du glad i å strikke, eller har du lyst til å lære det? Haukeliseter fjellstue inviterer til sosial og lærerik helg på fjellet, fylt med nøster og garn, quiz, nydelig mat, mye hygge foran peisen og vakker natur.

Strikkehelg på fjellet starter med suppebuffet ved ankomst fredag ettermiddag/kveld, før vi samles for quiz, strikk og sosialt i peisestuen.

Lørdag starter med Haukeliseters egen frokostbuffet med lokale delikatesser. Etter frokost blir det mulighet for en kort fjelltur med turleder for de som ønsker det. Peisestuen står tilgjengelig for de som heller ønsker å tilbringe dagen inne med strikkepinnene. Etter tur blir det servert ferske bakevarer fra Bakeri Nansen og vi får besøk av Telespinn som vil fortelle om spinneriet sitt, garnproduksjon, ulike garnkvaliteter, norsk strikkehistorie og tradisjonell vs. moderne strikk. De vil dessuten holde et lite utsalg slik at det blir mulighet for å kjøpe med seg garn og mønster hjem. På kvelden blir det servert treretters middag med lokale råvarer.

Søndag er det frokost, og deretter mulighet for nok en fjelltur eller mer strikking før hjemreise.

Det blir mulighet for veiledning og hjelp både fredag og lørdag. Haukeli Husflidbue stiller med lokale og erfarne strikkere som hjelper deg hvis du står fast og lærer deg nye teknikker hvis du ønsker.

Strikkehelg er en ypperlig anledning til å ferdigstille arbeid du har lagt til side for lenge, starte på årets hjemmestrikkede julegaver, eller endelig komme i gang med et prosjekt du lenge har tenkt på.

Praktisk informasjon:

Aldersgrense: ingen

Krav til forkunnskaper: Strikkehelg passer for både deg som er en erfaren strikker og deg som er helt nybegynner – vi lærer av hverandre, deler tips og triks og gir hverandre inspirasjon.

Nødvendig utstyr: Strikketøy + gode fjellsko og klær til å ferdes i fjellet.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere.

Priser:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger, delt rom 1-2 personer
DNT medlem:                   2992 kroner
Ikke-medlem:                    3352 kroner

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer.
DNT medlem:                   2404 kroner
Ikke-medlem:                   2834 kroner

Prisen inkluderer: overnatting, frokost, suppebuffet fredag, treretters middag lørdag, kaffe og bakevarer lørdag, foredrag og arrangement
Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 250 kroner per natt.

Påmelding:

Påmelding på e-post til info@haukeliseter.no med navn og telefonnummer, fortell hvilken romstandard du ønsker og om du er DNT medlem.

Strikkehelg på fjellet

Er du glad i å strikke, eller har du lyst til å lære det? Haukeliseter fjellstue inviterer til sosial og lærerik helg på fjellet, fylt med nøster og garn, quiz, ...