Høstmøte i Sandnes Turlag (1581)

Arrangement

Dato
11. november kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangører
Sandnes Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1581
Dette arrangementet er over!

Velkommen til høstmøte i Sandnes Turlag onsdag 11 november kl. 19.00 på Vitenfabrikken i Sandnes. Gratis inngang, men på grunn av begrenset antall plasser må du melde deg på. Alle er velkomne, medlemmer og ikke-medlemmer. 

Foredrag: Driftssjef i Stavanger Turistforening - Per Henriksen, vil fortelle om en spesiell kajakktur han hadde sommeren 2020. Turen startet og sluttet på Hinna og varte i 10 dager. I løpet av disse dagene padlet Per fra Hinna, via Jøsenfjorden, Sandsa, Blåsjø, Svartevatn , Siravassdraget, Valevatn, Gravvatn, Øyarvatn, Myrvatn, Maudal, Vikeså, Bjerkreimselva, Egersund, Jærens rev, Harfsfjord og tilbake til Hinna. Totalt var turen 450 km og han var innom 10 turisthytter på veien. 

Det blir i tillegg trekning av "10 på topp" premier, samt muligheter for å snakke med medlemmer av styret i Turlaget dersom du ønsker å være med som frivillig. Vi vil også informere om turlagets aktiviteter i året som har gått.

Velkommen!

Høstmøte i Sandnes Turlag (1581)

Velkommen til høstmøte i Sandnes Turlag onsdag 11 november kl. 19.00 på Vitenfabrikken i Sandnes. Gratis inngang, men på grunn av begrenset antall plasser må du melde deg på. Alle er velkomne, ...

Kontaktinformasjon:

  • Sandnes Turlag