Isklatrekveld og programslipp for fjellsportgruppa (845)

Arrangement

Dato
26. november 2019 kl. 19:00 - 21:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Fjellsport, Klatring, Dntfjellsport, Isklatring, Stffjellsport
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
845
Dette arrangementet er over!

Fjellsportgruppa i Stavanger Turistforening avslører turprogrammet for 2020! Siden vi ble nødt til å flytte fjellsportkvelden med isklatring i oktober, slår vi denne sammen med programslippet og lager en bratt helaften!  

Tradisjonen tro serverer vi pizza og forteller om programmet for 2020. Arrangementet er helt gratis for medlemmer, men koster 50 kroner for ikke-medlemmer. Alle som skal være med må melde seg på. Dette på grunn av begrenset med plass. Her pleier det å bli fullt, så det er lurt å være tidlig ute :) 

Om isklatrekvelden: 

Har du lyst til å lære noe nytt denne vinteren? Kanskje isklatringen får deg til å forlate den trygge, varme peisen for å utfordre deg selv i frosne fosser.

Denne kvelden vil vi gi et innblikk i den magiske verden av bratt is. Vi kommer til å gå gjennom sportens historie, utstyret man bruker under isklatring, lokale muligheter og sporten som konkurranseidrett. Vi har med oss Ian Hanson som konkurrerer for Norge i verdenscupen i isklatring. Ian har også skrudd ruter for europeiske ungdomsmesterskap i isklatring. Vi har også med oss Sjoerd Boersma som driver aktivt med isklatring her i Rogaland. Han forteller mer om hvilke muligheter som finnes i distriktet vårt. 

Her kan du se Ian fortelle om hvordan man sliper isøksene: https://www.youtube.com/watch?v=mq8FKnQQzI4

Tid og sted

Tirsdag 26. november kl. 19.00. Adresse er Olav Vs gate 18 i Stavanger.

Pris og påmelding

Programslippet og foredraget er helt gratis for medlemmer. For ikke-medlemmer er prisen 50 kroner. Alle som skal være med må melde seg på. For å melde deg på klikk "Meld deg på!" oppe til høyre.  

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa 

Program Stavanger Turistforening Fjellsportgruppa

Følg fjellsportgruppa på Facebook og Instagram

Isklatrekveld og programslipp for fjellsportgruppa (845)

Fjellsportgruppa i Stavanger Turistforening avslører turprogrammet for 2020! Siden vi ble nødt til å flytte fjellsportkvelden med isklatring i oktober, slår vi denne sammen med programslippet og lager en bratt ...

Kontaktinformasjon: