Yogahelg på Haukeliseter: Indre lys i mørketiden

Arrangement

Fra dato
22. november 2019 kl. 17:00
Til dato
24. november 2019
Passer for
Alle
Turtyper
Arrangement, , Yoga
Arrangører
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening
Dette arrangementet er over!

Det er med stor glede at vi ønsker velkommen til en helt spesiell yogahelg i et av Norges vakreste fjellområder, Haukeliseter på 1000 moh ved inngangen til Hardangervidda. Midt i mørketiden og rett før den aktive julesesongen samles vi for å nære kroppen med bevegelse og hvile, sinnet med stillhet og refleksjon og hele vårt vesen med velgjørende natur, mat, avslapning og samvær.

Når naturen trekker seg tilbake og går i dvale er det en invitasjon for oss å gjøre det samme.
Dette er en nydelig anledning til å gå dypere inn i oss selv og bli holdt av naturens kraft.
Vi vil ha både rolige, og mer dynamiske yogapraksiser, gå turer i fjellet og hvile i de vakre omgivelsene.

Haukeliseter er en sjarmerende og tradisjonsrik fjellstue med en unik stemning og beliggenhet. Kjøkkenet vil diske opp med kortreist, økologisk og vegetarisk mat. Her kan du lese mer om stedet: https://www.haukeliseter.no

Dagene våre sammen vil se omtrent slik ut:

Fredag:
17:00: Ankomst
18:00: Middag
19:30: Myk praksis for å lande

Lørdag:
07:00: Servering av frukt og te
07:30: Dynamisk morgenpraksis
09:30: Brunsj
(Vi pakker matpakke til lunsj)
Tur i fjellet/hvile på fjellstuen
Villmarksspa for de som ønsker
18:00: Middag
20:00: Myk kveldspraksis

Søndag:
07:00: Servering av frukt og te
07:30: Dynamisk morgenpraksis
09:30: Brunsj
(Vi pakker matpakke til hjemreisen)
12:00: Avsluttende samling i naturen/evt fjelltur for de som ønsker
13:00: Avreise

Pris for hele helgen:

Selvstellsrom: 3775,-
Stabbursrom: 3409,-
Fjellrom: 3927,-

Definisjon på rommene finnes her: https://www.haukeliseter.no/overnatting/

Hvis du er DNT medlem er det noe avslag på prisen. Ta kontakt med Haukeliseter ved påmelding. Det finnes også mulighet for enkeltrom (fjellrom) for 500,- ekstra.

Inkludert i prisen er: overnatting to netter, fullpensjon med frokost, niste m/termospåfyll og middag (fredag) samt treretters middag (lørdag), fire yogatimer, og villmarksspa.

Annen informasjon:
Ta med yogastøy, matte, meditasjonssjal og en liten pute, samt klær og sko for tur i høstfjellet. Husk badetøy til villmarksspa.

Du kan ta bussen helt til døren på Haukeliseter, se Haukeliekspressens hjemmesider.

For påmelding send mail til info@haukeliseter.no

Om retreat-holderne:

Marthe Magerøy
Marthe har mer enn ti års erfaring innenfor yogafeltet, og har studert med flere lærere innenfor forskjellige tradisjoner over hele verden. I tillegg til mange ulike yoga-utdannelser (yoga terapi, Iyengar og Ashtanga Yoga, Vipassana meditasjon, filosofi og sanskrit chanting) har hun også en mastergrad i psykologi, og opplever yoga som en grunnleggende og helhetlig tilnærming til mennesket - gjennom alle lag: fysisk, energetisk, emosjonelt og mentalt. For å helbrede og vokse er det gunstig å undersøke og bevisstgjøre oss alle disse lagene.
«I min undervisning bruker jeg litt av hvert fra de ulike praksisene jeg har dykket inn i, i et eklektisk format. Uansett om klassene mine er aktive eller myke er min intensjon å skape et rom som legger tilrette for dyp tilstedeværelse i den subtile visdommen som finner sted i hvert enkelt individ.»

Mira Beckstrøm Laurantzon
Mira har lang erfaring med å studere og undervise ulike former for yoga, og underviser i dag for det meste yin, rolig (hatha) yoga samt dynamiske flyt-klasser. Blant mange fantastiske lærere har hun blant annet studert Vinyasa-yoga med John Bentham, Yin-yoga med Biff Mithoefer og Cecilie Roubaud, Yoga-terapi med Donna Farahi, Hridaya-yoga og meditasjon med Sajahananda, Womb-yoga med Uma Dinsmore Tuli og Ayurveda og Kundalini-yoga med Uma Inder. Mira er dedikert til Ayurveda og hvordan vi kan bruke denne vitenskapen til å lære om oss selv som natur og sammenhengen mellom vår personlige helse og jordas helse.
Mira har en master i India-vitenskap og er også utdannet fra Forfatterstudiet og spiller cello i to yoga-band. I klassene hennes fokuserer hun på tilstedeværelse, aksept og flyt - for å bevege og balansere energiene og skape kontakt og kjærlighet med oss selv og alt rundt oss. Hun opplever yoga som en holistisk praksis som forener motsetninger og hjelper oss å huske oss selv som hele.
https://mirabecklau.com
https://e-huset.no/yoga/instruktrer