Klart det går i Melsheia (568)

Fellestur

Dato
9. november 2019 kl. 09:45 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Svaksynte, Tilrettelagt, Blind, Ledsager
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
568
Dette arrangementet er over!

Bli med på "Klart det går" lørdagstur for voksne! 

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen! 

Turmål - Melsheia

Vi går en rundtur i Melsheia, i utgangspunktet på gode grusstier. Dersom noen har lyst å utfordre seg selv på mer krevende skogsstier så er det muligheter for det også. Turen blir tilpasset deltageres behov. Har du spørsmål om turen kan du ta kontakt med turleder (kontaktinfo lenger ned).

Fellesoppmøte ved Ruten, Sandnes kl. 0945. Turleder samler reisefølget så reiser vi sammen i private biler kl. 1000. Gåtid beregnes som cirka 4 timer og vi legger inn gode pauser underveis. Husk nistepakke, termos, sittematte, klær etter forholdene og gode sko. Vi forventer å være tilbake i Sandnes cirka kl.15/16.

Pris: 
Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. 

Påmelding: 
Via epost til Helen Adamson (helen@stf.no) eller til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er en uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.  

Turleder:
Odd Erik Haugstulen (tlf. 932 13 965)

Hold deg oppdatert
Følg oss på Facebook og hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev. Mer informasjon generelt om DNT Tilrettelagt ligger på www.stf.no/dnt-tilrettelagt.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Arrangør: DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening

Klart det går i Melsheia (568)

Bli med på "Klart det går" lørdagstur for voksne!  Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være ...

Kontaktinformasjon: