Kitekurs med Lapoint: Vintercamp

Kurs

Fra dato
20. februar kl. 21:00
Til dato
22. februar
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Kurs, Kitekurs, Kite,
Arrangører
Haukeliseter fjellstue, Stavanger Turistforening , Lapoint
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
2041
Dette arrangementet er over!

Lær deg å kite over snøkledde vidder med Lapoint! Haukeliseter er en av Norges beste snøkite-destinasjoner med ypperlige forhold rett utenfor fjellstuen. Pakkene inkluderer overnatting, villmarksspa, utsøkt mat og kitekurs med dyktige og erfarne instruktører.

Denne helgen passer for nybegynnere. Vi inviterer til en vinterferie camp i snøen med kitekurs, inspirasjon, god stemning og nydelig mat. På kurset går vi gjennom teori, utstyr, vær, vind og sikkerhet. Etter hvert blir det flyving av kiter, med flere relevante øvelser før ski eller brett spennes på. Det er nå eventyret begynner! Velkommen til en sosial og avhengighetsdannende sport!

Haukeliseter er et av verdens beste steder for kiting på snø. Rett utenfor fjellstuen ligger Ståvatn med god vind, mye snø og store flater til kurs og kiting. Haukeliseter ligger snaue fem kjøretimer fra Oslo (285 km) og snaue fire timer fra Bergen og Stavanger. Haukeliekspressen kjører fra både Oslo, Bergen og Stavanger.

EN TYPISK KURSHELG:

Møt instruktøren din til teori onsdag kveld klokken 21. Her får dere grunnleggende teori rundt kiting og vi får gått gjennom helgen og forventinger til kurset. Torsdag og fredag serveres en nydelig frokost fra klokken 07.30, og du kan pakke med deg en diger matpakke. Vi vil ha kurs ute fra klokken 0930 – 16 torsdag, og fra 10-16 på fredag. Rett utenfor fjellstua ligger Ståvatn med god vind, mye snø og store flater til kurs og kiting. Villmarksspa med badestamp og badstue åpner klokken 16, og er et sosialt samlingspunkt for gullkorn fra dagens økt frem til middag.

HELGENS TIMEPLAN

• Nybegynnerkurs
• Ha det gøy og bli kjent med andre kitere
• Være aktiv ute i frisk luft til krampa tar oss
• Villmarksspa med badestamp ute og badstue
• Varm fjellstue, peis og utsøkt mat.

For booking og mer informasjon, se: http://www.lapoint.no/kitecamp/norge-haukeliseter/levels/norge-nybegynnerkurs/

Kontaktinformasjon:
Telefon: +47 414 99 013
Åpent: CET 11.00-15.00
E-post: haukeli@lapointcamps.com

 

Kitekurs med Lapoint: Vintercamp

Lær deg å kite over snøkledde vidder med Lapoint! Haukeliseter er en av Norges beste snøkite-destinasjoner med ypperlige forhold rett utenfor fjellstuen. Pakkene inkluderer overnatting, villmarksspa, utsøkt mat og kitekurs ...