Hunnedalen-Sandvatn-Langavatn-Blåfjellenden-Flørli og de 4444 trappene! (320)

Fellestur

Fra dato
5. august kl. 08:00
Til dato
9. august
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
320
Dette arrangementet er over!

Hvorfor reise langt av sted, når vi har de vakreste fjellområdene i Rogaland? Dette er turen for de familiene som er klare for å prøve ut hytte til hytte-livet over fem dager: Hunnedalen - Sandvatn - Langavatn - Blåfjellenden - Flørli og de 4444 trappene. Vi skal gå i variert natur, og vi ser fram til opplevelsesrike feriedager sammen. Vanskegrad: middels - krevende. Skolealder. Fjellvante. Ungene bør ha erfaring med å gå lengre dagsetapper over flere dager.

Oppmøte ved tog/busstasjonen i Stavanger mandag 5. august kl. 10.00. Bussen tar oss til Lortabu i Hunnedalen hvor vi begynner ferien vår sammen med å gå til Sandvatn ( 7 km). Vi overnatter på Sandvatn. Her er det ikke proviantlager, så vi har med oss felles middag som vi fordeler blant de voksne på turen. Dagsrytmen blir sånn noenlunde lik. Vi tar oss tid til en god frokost på hytta, vasker ut og begynner dagsetappen vår. Underveis har vi det ikke nødvendigvis travelt, men er innstilte på å nyte sommerfjellet på ungenes premisser. Vel fremme er det tid til enda mer bading, lek, fisking eller å nyte solstrålene foran hytta. Om kvelden lager vi felles middag fra proviantlageret og vi koser oss på hyttene i fjellheimen.

Sandvatn-Langavatn ( 8 km ). Vi overnatter på Langavatn. Her er det proviantlager.

Langavatn-Blåfjellenden. ( 8 km ). Vi overnatter på Blåfjellenden. På Blåfjellenden er det heller ikke proviantlager. Men vi tar med oss felles middag fra proviantlageret på Langavatn.

Blåfjellenden - Flørli ( 13 km ). Vi overnatter på Flørli turistforeningshytte. På Flørli er det ikke proviantlager, men vi spiser felles middag på kafeen på Flørli.

Vi går de 4444 trappene og Rallarstien ned ( 5 km ) før vi tar båten til Lauvvik kl. 15.45. Ankomst Lauvvik kl. 16.35 Vi tar buss fra Lauvvik til Stavanger. Ankomst Stavanger ca. kl. 17.30.

Pris: Prisen inkluderer Transport ( Buss og båt fra Flørli) , overnatting, mat, turledelse. 

Turledere: 

Marie Nøkling: 91330563 / marienokling@outlook.com

Ann Sirèn Solensteen: 99256527 / annsiren72@hotmail.com

Hunnedalen-Sandvatn-Langavatn-Blåfjellenden-Flørli og de 4444 trappene! (320)

Hvorfor reise langt av sted, når vi har de vakreste fjellområdene i Rogaland? Dette er turen for de familiene som er klare for å prøve ut hytte til hytte-livet over ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marie Nøkling
  • Ann Sirén Solensteen